Cristiano Ronaldo este “Balonul de Aur 2013”! Portughezul a plîns cînd a primit trofeul: “Nu există cuvinte să descriu acest moment”

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Cristiano Ronaldo a cîştigat "Balonul de Aur". Starul lui Real Madrid nu s-a putut abţine şi a izbucnit în plîns în momentul în care Pele i-a acordat trofeul.

“Le mulţumesc foarte mult colegilor mei de la Real Madrid. E foarte greu să cîştigi acest trofeu. Dedic Balonul de Aur şi lui Eusebio, şi lui Nelson Mandela. De asemenea, familiei mele, iubitei, fiului meu… este pentru prima oară cînd mă vede cîştigînd acest trofeu. Nu mai pot vorbi, dar vreau să le mulţumesc tuturor. Nu am cuvinte să descriu acest moment”, a spus Ronaldo, care a fost însoţit pe scenă de fiul său, Cristiano Ronaldo Jr. scrie gsp.ro

Este pentru a doua oară cînd Cristiano Ronaldo primeşte acest trofeu. În 2008 a fost precedentul, atunci cînd portughezul juca la Manchester United. Ronaldo le va prezenta Balonul de Aur fanilor lui Real Madrid pe 25 ianuarie, pe Bernabeu, la meciul cu Granada.

Sursa: Gsp

>


Adaugă un comentariu

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume