Un om fără adăpost interpretează un cântec compus de el la o pianină publică.

pianul-public Talentul nu ţine niciodată cont de vârstă, de înfăţişare şi nici de haina pe care o porţi. Dacă eşti într-adevăr talentat, la un moment dat vei avea şansa să fii remarcat şi apreciat la reala ta valoare. În aceste imagini îl vedem pe Ryan, un om al străzii care interpretează la o pianină stradală o compoziţie proprie minunată.

Stăpâna filma puiul de beagle… când micuţul a reacţionat aşa pentru prima dată.

puiul-de-beagle Câinii din rasa Beagle sunt simpatici, afectuoşi şi dau dovadă de mult curaj. Dacă îi vom cunoaşte mai bine, vom vedea că aceşti câini sunt foarte sociabili şi inteligenţi. Un beagle are multe de spus încă de mic, mai ales când începe să „silabisească” prin scâncete şi lătraturi slabe că e momentul să fie luat în seamă.

El a făcut o mulţime de găuri într-un dovleac. Rezultatul final? Minunat!

dovleacul_gaurit Halloween-ul bate la uşă şi cu siguranţă vă doriţi că invitaţii prezenţi cu ocazia acestei sărbători să fie plăcut impresionaţi de ambientul creat. Ca să fim 100% în tonul sărbătorii, putem alege ca piesă centrală un glob care va lumina ca într-o discotecă, realizat dintr-un dovleac portocaliu.

Un băiat cu un ochi învineţit merge la farmacie în căutarea unui medicament ieşit din comun.

stop-violentei Un copil agresat, care poartă pe chip urmele violenţei la care a fost supus, îşi imaginează că toată această situaţie neplăcută s-ar putea rezolva cu un simplu medicament pe care l-ar putea procura, cum e şi normal, dintr-o farmacie. Însă atunci când se trezeşte la realitate, îşi dă seama că dorinţa lui s-a spulberat într-o clipă.

De mult nu am mai văzut atâta emoţie transpusă într-un dans.

ALEX-JACQUELINE-GLIJN Muzica şi dansul se împletesc armonios pentru a transmite emoţii şi sentimente nepreţuite. Sensibilitatea momentului artistic prezentat în acest filmuleţ ne înduioşează profund şi doar privindu-i pe aceşti dansatori minunaţi realizăm că o dizabilitate nu împiedică pe nimeni să se exprime artistic la cotele cele mai înalte.

Să locuieşti în aceste locuri este ca şi cum ai trăi într-un vis frumos.

British-Columbia Oriunde am călători în lume, cu siguranţă vom găsi multe peisaje minunate, spectaculoase şi care ne vor oferi acea linişte sufletească atât de necesară în ziua de azi. Fiecare loc are frumuseţea şi naturaleţea lui şi ne impresionează puternic, însă dacă am face o incursiune în British Columbia, Canada, am rămâne muţi de uimire. Priviţi aceste imagini care vorbesc de la sine.

Interpretarea care le-a făcut pe membrele juriului să-şi părăsească locurile. Wow!

Paul-Akister Privind aceste imagini, nu putem să nu ne gândim la o maximă celebră care exprimă un adevăr de necontestat: ”Dacă ai câştigat, continuă, dacă n-ai câştigat, continuă.” Tânărul din acest filmuleţ nu a renunţat la visul lui de a cânta. Deşi fusese eliminat din concurs cu un an în urmă, el a revenit într-o nouă etapă pentru a demonstra că niciodată nu trebuie să renunţi.

Un dog german şi un papagal în cea mai amuzantă „confruntare” văzută vreodată.

papagalul-si-cainele Cine ar fi zis că un papagal nimfă poate fi atât de vocal în timp ce se „ceartă” cu un dog german, alături de care convieţuieşte. Papagalul, curios din fire, îl tot spune câinelui “câte-n lună şi-n stele” până când discuţia lor devine tare aprinsă.

A luat un ou mai special în palma lui… Când veţi vedea ce iese din el, veţi fi înduioşaţi.

oul-din-palma Privind aceste imagini, ne putem imagina că ne aflăm într-un Jurassic Park în miniatură. Un ou de cameleon este pe punctul de a ecloza şi prin intermediul acestui filmuleţ suntem martorii unei experienţe minunate. Nu ne este dat să vedem în fiecare zi aşa ceva!

Priviţi ce face acest băieţel pentru un om desculţ şi fără adăpost. Emoţionant!

baiatul-si-omul-fara-adapost Întâmplarea din acest filmuleţ ne îndeamnă să ajutăm necondiţionat, după puterea fiecăruia. Băiatul din aceste imagini ne oferă o lecţie de viaţă cu totul deosebită din care cu toţii avem de învăţat. Băiatul se afla în maşina tatălui său atunci când a văzut un om fără adăpost, cu hainele zdrenţuite şi în picioarele goale. Soarele arzător încinsese asfaltul iar omul nostru avea tălpile arse de atâta mers pe jos. Copilul deschide geamul maşinii şi priveşte o...
Copyright © 2014 LiveBiz.ro · Toate drepturile apartin surselor
LiveBiz - Revista presei cu cele mai noi stiri