O metodă simplă prin care poţi tricota un fular circular.

impleteste-cu-mainile-goale Folosind tehnica demonstrată în acest filmuleţ, putem tricota rapid şi uşor un fular chiar cu mâinile goale. Doar cu două gheme de fire moi şi pufoase, fularul nostru va fi gata în jumătate de oră. Mai avem însă o dilemă… culoarea. Dar suntem siguri că fiecare o va alege pe cea care să-i reprezinte cât mai bine personalitatea.

Această fetiţă adorabilă nu vrea să meargă la somn şi poartă o discuţie aprinsă cu tatăl ei.

fetita nu merge la somn Cine a spus că bebeluşii nu îşi pot susţine punctul de vedere cu argumente destul de solide, nu a cunoscut-o pe această fetiţă de un an şi jumătate, care, deşi nu se poate exprima prin cuvinte, are o mimică şi nişte gesturi cât se poate de convingătoare. Fetiţa nu este numai zgomotoasă dar mai şi gesticulează într-un mod foarte amuzant.

Procedeul prin care sunt realizate lumânările decorative.

sculptura lumanari Arta poate fi exprimată în milioane de feluri, însă unul dintre cele mai unice moduri este realizarea lumânărilor decorative. Dacă v-aţi întrebat vreodată care este metoda prin care se fac aceste lumânări atât de frumoase, videoclipul de mai sus vă va lămuri pe deplin. Totul depinde de materialele folosite dar mai ales de priceperea celor care le mânuiesc. În aceste imagini sunt exemplificaţi toţi paşii ce trebuie urmaţi pentru a realiza aceste minunăţii.

Cum să-ţi legi şireturile în numai două secunde.

tehnica sireturi Printre primele lucruri pe care învăţăm atunci când suntem copii e tocmai legatul şireturilor. De câte ori nu ne-am încurcat atunci când doream să ne legăm şireturile cu o fundă egală în ambele părţi? Acum, privind acest filmuleţ, avem soluţia!

Stăpâna şi-a înscris câinele la concurs.. dar nu se aştepta ca el să reacţioneze aşa.

Golden Retriever concurs Despre câinii din rasa Golden Retriever putem spune că sunt recunoscuţi pentru capacitatea lor empatică foarte puternică, ceea ce îi recomandă ca buni companioni pentru oricine. Aceştia sunt câini liniştiţi, jucăuşi, inteligenţi, manieraţi şi înţelegători… mai puţin protagonistul filmuleţului nostru, care nu vrea să respecte regulile concursului la care participă, fiind preocupat mai mult de atracţiile delicioase şi jucăriile amplasate strategic pe traseu.

Iluzie optică: Cea mai simplă metodă prin care poţi desena o mână 3D.

mana 3d Există câteva tehnici prin care unele desene normale pot fi uşor percepute de ochii noştri ca nişte desene 3D. Un exemplu de acest fel îl regăsim în acest filmuleţ în care doar prin simpla trasare a unor linii şi folosirea câtorva culori, rezultatul este cu totul uimitor… o mână tridimensională.

Nu mai cântase niciodată în faţa cuiva, însă prima lui înregistrare muzicală a uimit pe toată lumea.

dennis-minor-studio Pasiunea pentru muzică l-a făcut pe Dennis Minor să cânte cu plăcere ori de câte ori avea ocazia, însă niciodată într-un studio de înregistrări şi cu atât mai puţin în public. Vocea lui este cu totul specială şi interpretarea din acest film ne dovedeşte cu prisosinţă acest lucru.

Mai întâi au fost nedumeriţi, apoi şi-au dorit să-l mai asculte o dată. Ce talent!

adrian romoff geniu Adrian Romoff la cei doar 9 ani ai săi este poate unul dintre cei mai mici concurenţi, însă a reuşit să impresioneze atât juriul cât şi întreaga asistenţă cu felul lui de a fi şi prin interpretarea la pian a unor aranjamente muzicale cu totul deosebite. El stăpâneşte pe deplin tehnica acestui instrument şi atitudinea lui pe scenă este impecabilă, demnă de un mare pianist.

Acestui câine îi e frică să intre în cameră, dar a găsit o metodă inedită de a-şi învinge teama.

cainele-Queso De regulă, pitbulli sunt câini hotărâţi, puternici şi neînfricaţi, însă dacă judecăm după ceea ce vedem în aceste imagini, putem spune că acest exemplar reprezintă excepţia de la regulă. Teama de a trece printr-o uşă deschisă l-a făcut să adopte o nouă metodă pentru a depăşi acest obstacol imaginar… acesta intră în cameră, însă doar mergând înapoi.

O mamă îl convinge pe Michael Bublé să-l lase pe fiul ei să cânte… Iar el îi uimeşte pe toţi.

buble-si-Sam-Hollyman În cadrul unui concert desfăşurat în Birmingham, Marea Britanie, un tânăr are şansa să-şi îndeplinească un vis mai vechi, acela de a cânta alături de idolul său. Ajutat de mama lui care îi deschide drumul spre scenă, acesta face un duet deosebit alături de binecunoscutul Michael Bublé.
Copyright © 2014 LiveBiz.ro
LiveBiz - Revista presei cu cele mai noi stiri