Aceşti oameni întind o mare prelată deasupra apei. Pentru ce? Motivul s-ar putea să vă surprindă!

pescuit-la-prelata Aceşti bărbaţi aveau nevoie de o soluţie uşoară şi rapidă pentru mărirea cantităţii de peşte pe care o prindeau în fiecare zi. Aşa că au venit cu această inovaţie uimitoare. E destul de greu de crezut că acest lucru chiar funcţionează! Aţi mai văzut vreodată pe cineva care să pescuiască în acest fel? Pare ireal!

Este imposibil să nu zâmbeşti vizionând acest filmuleţ. Trebuie doar să încerci!

puii-golden Cine nu şi-ar dori să aibă curtea plină de o mulţime de bulgări pufoşi şi aurii care aleargă prin iarba verde ca smaraldul? Dacă vrem să ne încheiem ziua cu un zâmbet, e destul să-i privim pe aceşti căţeluşi simpatici, care împreună cu mama lor formează un tablou nepreţuit. Atenţie, exces de drăgălăşenie!

Cu această interpretare ei au obţinut semnarea unui contract. După ce îi veţi vedea, veţi înţelege şi de ce.

Vazquez-Sounds Vázquez Sounds este numele unui trio originar din Mexic, format din fraţii Abelardo, Gustavo şi Angela, care împreună au realizat numeroase cover-uri după piese muzicale consacrate. Tatăl lor, producătorul muzical Abelardo Vázquez le călăuzeşte paşii în cariera muzicală pe care şi-au ales-o.

Acest clip de 9 secunde mi-a frânt inima mai mult decât orice film trist pe care l-am văzut vreodată

cainele-plange-pe-mormant Wiley este un câine care suferă pe mormântul celei care l-a iubit şi l-a îngrijit cu multă dragoste. Se pare că pierderea stăpânei l-a marcat foarte mult, iar ceea ce vedem în aceste imagini este o dovadă clară de loialitate şi devotament, chiar şi dincolo de moarte. Aceste imagini ne înduioşează profund.

Cum să deschizi o sticlă de vin folosind doar O CHEIE. Nu credeam că este posibil!

cum-deschizi-o-sticla-de-vin-cu-o-cheie Nu de puţine ori, atunci când avem oaspeţi, ne aflăm în situaţia neplăcută în care nu găsim tirbuşonul pentru a deschide sticla cu vin de pe masă. Acesta e întotdeauna un moment nepotrivit din care trebuie să ieşim cu bine, căutând cea mai eficientă şi la îndemână soluţie. Doar cu puţină imaginaţie, o cheie de uşă şi ceva îndemânare, vom reuşi să depăşim şi acest obstacol.

Pictura lui semăna mai mult cu o mâzgălitură, până când a făcut o mică schimbare care i-a uimit pe toţi.

D-Westry-Anderson D. Westry este un artist care pictează folosind o tehnică mai puţin obişnuită – lucrările lui nu impresionează cu nimic privitorul până în momentul în care sunt întoarse cu susul în jos. Îţi trebuie un talent special pentru a putea să pictezi în acest fel şi judecând după cum au reacţionat cu toţii la final, D. Westry ştie perfect cum să-şi mulţumească publicul.

El era în mod constant hărţuit din cauza părului, până când un străin a făcut ceva care a schimbat totul.

baiatul-hartuit-de-colegi De când e lumea, toţi ne naştem diferiţi, cu trăsături particulare, virtuţi, eşecuri, slăbiciuni şi defecte. Iar dacă unul dintre noi are culoarea părului diferită de a celorlalţi, acest lucru nu înseamnă că acea persoană trebuie hărţuită şi eliminată din grupul din care face parte. Nu în aspectul fizic stă cu adevărat diferenţa dintre oameni, ci în ceea ce gândeşte fiecare şi în felul în care se comportă în societate, astfel încât să arate responsabilitate,...

Membrii juriului s-au îndoit de reprezentaţia lor, până când patrupedul a început să-şi facă numărul şi i-a uimit pe toţi. Ireal!

Tina-si-Chandi-BGT Nu numai oamenii pot avea talente neobişnuite, ci şi animalele de companie de lângă noi, mai ales atunci când sunt educate şi conduse cu măiestrie către performanţe deosebite. Să vezi un câine care dansează în paşi de balet pe muzică clasică este realmente spectaculos. În concursul „Britain’s Got Talent” şi în faţa unui juriu neîncrezător, au urcat pe scenă o căţea alături de stăpâna ei, unde au prezentat un moment artistic de excepţie.

Mirele începe singur primul dans, dar ceea ce se întâmplă în continuare este de nepreţuit.

Smooth-Criminal-Jeff-Loehrke De obicei, orice petrecere organizată cu prilejul nunţii e deschisă cu un dans sensibil, sentimental, în care protagonişti sunt mirele şi mireasa. Nu şi de data aceasta, când mirele apare singur în faţa invitaţilor pentru o reprezentaţie neobişnuită. Nimeni nu se aştepta ca debutul petrecerii să se facă pe melodia lui Michael Jackson – „Smooth Criminal”. Dar ceea ce este cu totul impresionant este faptul că toţi au învăţat acest dans de pe internet şi l-au definitivat...

Acest copil a căzut în piscină… Dar fiecare părinte ar trebui să vadă felul în care se salvează singur.

bebe-ISR Mămicile şi tăticii ştiu una dintre regulile de aur ale meseriei de părinte: niciodată nu trebuie să întorci spatele unui copil. Într-o singură fracţiune de secundă, totul se poate schimba. Tocmai de aceea, acest videoclip este atât de important. Copiii sunt foarte imprevizibili şi pot ajunge în locuri în care nu are trebui să fie, iar o nenorocire poate surveni oricând. Acest videoclip este ceva ce fiecare părinte trebuie să vadă, deoarece ar putea însemna diferenţa dintre...
Copyright © 2014 LiveBiz.ro · Toate drepturile apartin surselor
LiveBiz - Revista presei cu cele mai noi stiri