Garantat nu aţi mai văzut până acum petrecându-se aşa ceva într-o sală de fitness!

ce-se-intampla-la-asala-de-fitness Un bărbat din Florida, client fidel al sălii de fitness Bailey Powerhouse Gym, i-a dat o nouă întrebuinţare benzii de alergare, transformând-o într-un ring de dans. Privindu-l cum dansează atât de natural într-un spaţiu atât de îngust care se află în continuă mişcare, nu putem să nu-i remarcăm fluiditatea şi dezinvoltura de care dă dovadă.

Nu le-a venit să creadă când au văzut unde rămăsese blocată această pisică… Ceea ce s-a întâmplat în continuare este UIMITOR!

pisica-Lennox Animalele întâlnesc capcane la tot pasul şi de multe ori reuşesc cu mare greutate să iasă din ele. Alteori rămân captive pentru mult timp şi sunt salvate doar dacă cineva binevoitor se află prin preajmă. Într-una din zile, Brian Zinniker a cerut ajutorul „Humane Society of Central Oregon” pentru a salva un pisoi care rămăsese înţepenit într-unul din orificiile sistemului de climatizare de la subsolul clădirii unde acesta lucra. Iniţial el şi colegii lui încercaseră să-l...

Această fetiţă are ceva FOARTE IMPORTANT să-i spună tăticului ei. Şi este atât de amuzantă!

fetita-vorbeste-la-telefon-cu-tatal-ei Emelia este o fetiţă adorabilă de numai un an şi câteva luni care vorbeşte la telefon cu tatăl ei. Chiar dacă tatăl ei nu înţelege aproape nimic din ceea ce fetiţa îi transmite, ea are argumente la toate problemele expuse.

Copilul ei a murit la spital. Dar atunci când l-a luat în braţe, o minune s-a întâmplat! Emoţionant!

copilul-la-spital Copiii nou-născuţi sunt miracolul vieţii si al iubirii. Când îi privim pentru prima oară, ne topim de emoţie şi încântare. Trupul lor delicat, pielea catifelată şi caldă, obrajii moi şi îmbujoraţi, ne înduioşează până la lacrimi. Însă cum în viaţă ne este dat să trăim şi bune şi rele, familia din aceste imagini a fost anunţată că unul dintre gemenii de-abia nascuti murise. Cu durere în suflet şi multă deznădejde, mama statea acum alături de cei doi copii, contemplând...

Era cel mai îngrozit câine pe care l-am văzut vreodată, dar un singur om i-a câştigat încrederea. Ce suflet minunat!

salvarea-lui-Holly Eldad Hagar este omul căruia niciun animal aflat în suferinţă nu îi poate rezista. Prin puterea dragostei lui pentru animale, el ştie cel mai bine cum să le câştige încrederea şi să le vindece. Alături de personalul organizaţiei „Hope for Paws” a reuşit salvarea unui căţel abandonat şi care tremura de frică din tot corpul. Întreaga acţiune de salvare este emoţionantă.

Acest tătic a găsit o metodă inteligentă de a-i prinde părul fiicei sale

un-tatic-ii-prinde-parul-fiicei-sale Încă de mici, fetiţele îşi doresc să fie cochete iar părinţii lor fac tot ceea ce trebuie pentru ca ele să arate minunat. Mămicile sunt persoane experimentate însă tăticii întâmpină deseori probleme când trebuie să aranjeze părul fetelor lor. Atunci când ajung la acest capitol, au nevoie de o modalitate rapidă prin care să evite orice bătaie de cap. Acest tătic a găsit o metodă pe cât de simplă, pe atât de eficientă. El îi aranjează părul feţei lui în numai câteva...

Am încercat şi funcţionează! Cum să faci omletă într-un ou fiert FĂRĂ SĂ-L SPARGI!

ou-omleta Bucătăria este locul unde fiecare dintre noi petrece o bună parte din timp. Aici gătim diferite feluri de mâncare şi uneori experimentăm noi reţete culinare. În aceste imagini, putem vedea cum imaginaţia unui om s-a dovedit mult mai creativă decât a altora. Acesta a găsit o metodă ingenioasă de a prepara o omletă… dar nu oricum, ci într-un ou fiert, fără ca acesta să fie spart.

Cum reacţionează un bebeluş când tatăl lui îi citeşte dintr-o carte pentru copii

tatal-ii-citeste-povesti-bebelusului Gingăşia şi naturaleţea unui copil nu pot fi înlocuite de nimic. Indiferent de gradul de stres sau de oboseala de peste zi pe care le avem, copiii au puterea de a ne aduce zâmbetul pe chip şi bucuria în suflet. Unui copil care descoperă lumea, orice lucru cât de mic îi stârneşte interesul şi de cele mai multe ori îl şi amuză. Nu trebuie decât să priviţi imaginile şi cu siguranţă vă veţi binedispune.

O focă s-a apropiat de un jurnalist după care s-a întâmplat ceva dincolo de cuvinte!

foca-si-jurnalistul Natura este uimitoare! În timp ce se afla în Antarctica, fotograful Charlie Bird şi-a dorit să se apropie cât mai mult de focile pe care le-a întâlnit. Nu mică i-a fost mirarea când o focă a venit alături de el, cel mai probabil pentru a-i atrage atenţia şi a socializa. Ce s-a întâmplat în continuare însă, este cel mai remarcabil lucru pe care îl trăise Charlie până atunci.

Cel mai înspăimântător roller-coaster. Are cineva curajul să-l încerce?

griffon-roller-coaster Pentru multe persoane amatoare de adrenalină, o vizită în parcul de distracţii înseamnă fără doar şi poate o tură cu roller coaster-ul. O astfel de „plimbare” poate oferi senzaţii tari la orice vârstă, fiind totodată şi cea mai bună metodă prin care pasionaţii îşi pot testa curajul. Griffon este un roller-coaster situat în parcul de distracţii Busch Gardens Williamsburg din Virginia, Statele Unite. El a fost proiectat de compania elveţiană „Bolliger & Mabillard”...
Copyright © 2014 LiveBiz.ro · Toate drepturile apartin surselor
LiveBiz - Revista presei cu cele mai noi stiri
Pentru a închide acest popup apăsaţi pe butonul de Like sau aşteptaţi timpul indicat.