Doi căţei îşi duc dorul unul altuia, aşa că stăpânii au aranjat o videoconferinţă. Discuţia lor este minunată!

cainii-vorbesc-pe-video-chat Credeaţi că mediul online ne facilitează doar nouă, oamenilor, întâlniri cu persoane aflate la distanţe apreciabile? Nicidecum, dacă îi privim pe aceşti doi căţei care conversează într-un limbaj numai de ei ştiut atunci când proprietarii lor îi aşează în faţa camerei web. Din fericire tehnologia modernă de comunicare video şi audio le mai atenuează dorul.

Stăpânii au crezut că pisoiul lor urăşte câinele. Dar apoi i-au surpins făcând acest lucru.

catelul-si-pisica-se-joaca Pisicile pot fi atât de amuzante câteodată, încât ne întrebăm oare ce se petrece în mintea lor. Ei bine, în acest videoclip, pisicul Nelson îşi doreşte din toată inima să se joace – şi are o metodă atât de amuzantă de a face asta. Partea cea mai hazlie este atunci când pisoiul sare din pat şi se ascunde, pregătindu-se pentru un nou „atac”… însă tot ceea ce putem vedea sunt urechile lui ciulite.

Un elan uriaş rămăsese blocat în leagănul copiilor. Acest poliţist şi-a pus viaţa în pericol pentru a-l salva. Uimitor!

elanul-salvat-de-politist Departamentul „Weber County Sheriff’s Office” din Utah a fost înştiinţat că un elan şi-a încurcat coarnele impresionante şi bogat ramificate între lanţurile unui leagăn pentru copii. Mesajul era de maximă urgenţă, de aceea necesita prezenţa imediată a unor salvatori care să-l ajute pe elanul captiv. Din fericire, un poliţist a avut curajul necesar de a se apropia de masivul elan şi folosindu-se de un cleşte pentru tăiat fier-beton, a reuşit să-l elibereze din capcana...

Nu am deloc încredere în acest câine…

cainele-marioneta Oamenii au mereu idei năstruşnice atunci când vine vorba să-şi facă unul altuia farse sub obiectivul atent al camerei ascunse. Dacă până acum ne gândeam că doar oamenilor li se pot face farse, iată că a venit momentul ca şi patrupezii să beneficieze de un astfel de tratament. Aşa cum ştim cu toţii, sunt destul de inteligenţi, dar acest lucru nu înseamnă că ei nu pot fi uşor păcăliţi.

Probabil cel mai fericit pui de elefant din câţi există. Uite cum se distrează cu o panglică albastră!

Faa-Mai Dacă s-ar organiza un Campionat de Gimnastică Ritmică pentru elefanţi, cu siguranţă am avea un câştigător incontestabil. Imaginile ni-l înfăţişează pe tânărul elefant jucăuş cum ridică panglica albastră, apoi o înfăşoară în jurul trompei după care o aruncă în aer. Privindu-l cum învârte panglica cu o abilitate uimitoare, nu putem decât să ne bucurăm de existenţa şi inteligenţa acestor animale minunate.

Nu am mai văzut până acum un peşte care să se comporte aşa – Este atât de răsfăţat!

pestele-afectuos Faceţi cunoştinţă cu cel mai drăgălaş peşte portocaliu căruia îi place să fie răsfăţat aşa cum ar face cineva cu un câine sau o pisică. Pentru cel care îl hrăneşte zilnic şi are grijă de el, peştele nutreşte o adevărată afecţiune. Ce relaţie uimitoare poate exista între om şi peşte! Cu siguranţă nu aţi mai văzut aşa ceva.

Dragostea dintre acestă mamă şi puii ei te lasă fără cuvinte. Ce poate fi mai frumos?

mama-urs-si-puii Nu ne este dat să vedem în fiecare zi un tablou de familie atât de încântător ca cel din aceste imagini, în care puii de urs polar se joacă împreună cu mama lor pe covorul alb de nea. Privindu-i, ne surprinde în mod plăcut drăgălăşenia cu care se rostogolesc pe zăpada albă şi pufoasă dar şi plimbările pe care le fac urcaţi pe spatele mamei lor. De remarcat este şi muzica de vis, care vine să întregească peisajul natural în care trăieşte această familie minunată de...

S-a apropiat de el şi i-a luat cartonul… dar nu mă aşteptam la ceea ce a urmat!

puterea-cuvintelor Câteodată, câteva cuvinte pot face diferenţa dintre o viaţă marcată de un handicap şi o viaţă mai bună. Însă dacă acest cuvinte sunt alese cu inima, ele au o putere incredibilă. Acest spot publicitar ne arată că lumea sau cel puţin mentalitatea ei poate fi schimbată doar cu ajutorul unor cuvinte potrivite. Emoţionant!

I-a dat căţeluşei gustarea ei preferată. Uite cum mănâncă! Este atât de drăgălaşă!

cainele-mananca-pepene Faceţi cunoştinţă cu Fergie, o căţeluşă Pughuahua – o încrucişare între rasele PUG şi Chihuahua – care iubeşte la nebunie gustul pepenelui roşu. Imediat cum stăpâna ei îi oferă o felie din apetisantul fruct, se apucă metodic să o mănânce. Mai întâi linge miezul suculent, pentru ca mai apoi să înceapă să muşte cu poftă din el. Nu se lasă până nu mănâncă întreaga felie, care, cu siguranţă îi va aduce un aport de vitamine şi minerale.

Cum sună piesele lui Elvis cântate de o fetiţă de nici 2 anişori.

ella-mae-elvis Ella Mae e o fetiţă adorabilă de nici doi anişori, ce cântă în timp ce maşina tăticului ei se deplasează către casă. Fetiţa, aşezată în spatele maşinii într-un scaun special pentru bebeluşi, se luptă în acelaşi timp cu somnul care o cuprinde şi cască uşor. Dar atunci când tatăl îi pune „An American Trilogy”, melodia sa preferată, micuţa parcă se înviorează şi începe să cânte în stilul propriu oricărui copilaş de vârsta ei.
Copyright © 2014 LiveBiz.ro · Toate drepturile apartin surselor
LiveBiz - Revista presei cu cele mai noi stiri