El interpretează un cântec în memoria prietenului său decedat într-un accident, emoţionând întreaga asistenţă.

Jon-Henrik Faceţi cunoştinţă cu Jon Henrik Fjällgren, un tânăr pentru care cântecele tradiţionale din locurile unde s-a născut sunt pasiunea lui de-o viaţă. Deşi a ajuns să fie adoptat de o familie din Suedia, Jon nu şi-a uitat niciodată rădăcinile şi muzica acelor locuri, care are o melodicitate şi armonie aparte.

Acest birou de epocă are peste 200 de ani şi totul a fost realizat manual.

birou Obiectele de mobilier de altădată, precum şi biroul din aceste imagini, ies în evidenţă datorită măiestriei cu care au fost lucrate, preciziei deosebite şi utilizării celor mai avansate tehnologii existente la acea vreme. Meşteşugari de seamă au reuşit cu multă pricepere să realizeze acest obiect de artă şi să-i pună în valoare atât arhitectura cât şi ornamentele cu adevărat uimitoare. Însă ce este cu totul spectaculos la acest obiect de mobilier este faptul că doar prin...

Ce face acest bărbat cu o lingură şi puţin caramel este ceva ce nu trebuie ratat.

caramel Dacă v-aţi închipuit că aţi văzut totul în privinţa realizării unor opere de artă, înseamnă că l-aţi omis pe acest artist stradal din Taiwan care uimeşte trecătorii cu operele lui. De ce? Deoarece rezultatele muncii lui migăloase, pe lângă faptul că sunt spectaculoase, pot fi consumate cu mare plăcere şi au gust…. foarte dulce.

Un tătic face portrete uimitoare folosind aluat de clătite în tigaia încinsă.

clatite-maimute Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu Nathan Shields, un tătic pentru care gătitul clătitelor este ridicat la nivel de artă. El îşi impresionează copiii de fiecare dată când le prepară acest desert delicios, reuşind să reproducă în tigaia încinsă imagini la care nimeni nu s-ar aştepta: dinozauri, flori, insecte, maimuţe sau chiar portrete de oameni.

În fiecare dimineaţă, această căprioară iese din pădure pentru a-şi lua micul dejun alături de ea.

caprioara Legătura dintre oameni şi animale, indiferent de contextul în care se desfăşoară, este întotdeauna specială. Este şi cazul acestui filmuleţ în care facem cunoştinţă cu Amy Carrickhoff, o tânără ce are grijă de un copil mai puţin obişnuit şi anume de un pui de căprioară care trăieşte în pădurea de lângă casa ei din Oakridge, Carolina de Nord. În fiecare dimineaţă, Amy invită puiul de căprioară la o porţie de lapte, direct în bucătăria ei.

O femeie de 79 de ani uimeşte pe toată lumea cu o interpretare minunată.

natalie Faceţi cunoştinţă cu Natalie, o bătrânică de 79 de ani căreia îi face o deosebită plăcere să cânte la pian. Aceasta dă o reprezentaţie de zile mari în faţa trecătorilor ocazionali de pe o stradă din Melbourne. Muzica nu are vârsta şi nici cei care o interpretează!

Un câine Chihuahua face pe mortul de fiecare dată când acest bărbat îl ia în braţe. Merită un Oscar!

chihuahua Acest căţel a găsit cea mai neobişnuită metodă de a-şi exprima dispreţul faţă de Daniel, fiul stăpânului său. Din momentul în care Daniel îl ia din braţele tatălui său, câinele îşi încordează muşchii si devine rigid, practic face pe mortul. Degeaba îl mângâie Daniel pe creştet şi îl ţine protector în braţe, câinele rămâne inert.

Echipa de breakdance Tatăl şi Fiul – Drăgălăşenie absolută!

breakdance-tata-si-fiul Momentele adorabile pe care părinţii le petrec alături de copiii lor sunt nepreţuite şi merită să rămână imortalizate pe camera de luat vederi. Protagoniştii acestor imagini sunt un tătic şi băieţelul lui, ce dau în faţa camerei de luat vederi o reprezentaţie nepreţuită de breakdance.

Trei tineri au intrat pe scenă şi au oferit juriului şi publicului ceva ce nu mai văzuseră până atunci.

tumar-kr Grupul „Tumar KR” din Karakol, Kârgâzstan format din trei tineri talentaţi au interpretat o coregrafie spectaculoasă la care nimeni nu se aştepta. Toţi au fost uimiţi de flexibilitatea incredibilă si de precizia cu care au abordat fiecare mişcare robotică.

Acest nisip kinetic poate fi modelat într-un mod unic, nemaivăzut până acum.

kinetic-sand Niciodată nu ne-am fi gândit că o simplă grămăjoară de nisip ne poate oferi o experienţă atât de fascinantă. Kinetic Sand (nisipul kinetic) poate fi pe bună dreptate o modalitate de relaxare şi de distracţie neobişnuită. Oricare dintre noi îşi poate valorifica întregul potenţial creativ de care dispune modelând acest nisip uimitor.
Copyright © 2014 LiveBiz.ro · Toate drepturile apartin surselor
LiveBiz - Revista presei cu cele mai noi stiri