Chiar şi după 16 ani de căsătorie, acest bărbat ştie cum să-şi surprindă soţia.

16-ani Când doi oameni pornesc pe acelaşi drum şi rămân alături pentru totdeauna, dragostea şi romantismul nu se epuizează niciodată. Acest cuplu este un exemplu nepreţuit în ceea ce priveşte iubirea necondiţionată, în consecinţă soţul a considerat că soţia lui merită din plin o surpriză minunată la care ea nu se aştepta, dar care a bucurat-o enorm.

Această femeie are o reacţie interesantă când observă că maşina ei fusese ridicată pentru parcare neregulamentară.

ridicare-masina Dacă vreţi să vedeţi cum se transformă o situaţie tensionată într-una amuzantă, trebuie să priviţi neapărat aceste imagini sugestive. O şoferiţă are o reacţie neaşteptată atunci când observă că maşina personală i-a fost ridicată de o firmă de tractare. Aceasta se hotărăşte să plece efectiv de pe loc, tractând după ea maşina de remorcări.

Părea o tunsoare normală. Dar la o privire mai atentă? Wow!

tunsoare Fiecare dintre noi ne dorim să avem un „look” impecabil, în consecinţă mergem ori de câte ori este nevoie la un frizer priceput. Meseria stă în priceperea mâinilor frizerului de a tunde părul atât cât este nevoie pentru ca rezultatul final să fie pe măsura pretenţiilor noastre. Dar se poate întâmpla uneori ca frizerul să fim chiar noi înşine… dacă ar fi să urmăm exemplul protagonistului acestor imagini.

Mama spune „Hapciu!”. Priviţi reacţiile tripleţilor. Sunt adorabili!

reactia-tripletilor Dacă vreţi să uitaţi de probleme, nu trebuie decât să-i priviţi pe aceşti micuţi care vă vor face ziua mult mai frumoasă. Inocenţa copilăriei şi chipurile lor fericite sunt adevărate medicamente pentru suflet.

Acest spectacol fermecător cu baloane de săpun vă va captiva total. Este ca un basm.

ana-yang Spectacolele cu baloane de săpun sunt atât de grandioase, încât deseori rămânem fără cuvinte în faţa măiestriei celor care aduc pe scenă delicateţea, culorile şi formele neobişnuite ale acestora. Numeroşi artişti au impresionat publicul cu minunatele lor creaţii efemere, însă puţini dintre ei ajung la cele mai înalte cote de pricepere şi îndemânare. Un exemplu elocvent este artista din imagini, care îmbină cu succes arta spectacolului şi ştiinţa.

Dacă v-aţi plâns vreodată de traficul din oraşul în care locuiţi… Priviţi aceste imagini!

Meskel-Square De cele mai multe ori auzim în jurul nostru discuţii aprinse referitoare la traficul infernal de pe şosele şi mai ales din intersecţii. Chiar şi atunci când şoferii se ghidează după semafoare sau după un agent de poliţie abilitat să dirijeze fluxul de maşini, nervii tuturor sunt încordaţi la maxim. Cu toate acestea, nimic nu se compară cu ceea ce se întâmplă în fiecare zi într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din lume. În ciuda haosului general, circulaţia se desfăşoară...

El creează o întreagă simfonie cu un singur instrument. Şi este uimitor.

Bryson-Andres Bryson Andres, un tânăr muzician din Anchorage, Alaska, călătoreşte împreună cu vioara lui, oprindu-se din loc în loc şi prezentând în faţa trecătorilor recitaluri de mare virtuozitate. Interpretările lui sunt minunate şi deopotrivă uimitoare pentru că face totul din pasiune şi nu pentru bani. Ritmurile antrenante se împletesc armonios cu sunetele melodioase ale arcuşului astfel încât ai crede că ai în faţa ta o orchestră întreagă.

Întreaga asistenţă a rămas înmărmurită după ce a văzut acest spectacol grandios.

Nanjing2014 Când vine vorba de organizarea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice, ţările gazdă se întrec în inventivitate, originalitate şi suspans. O astfel de ceremonie implică întotdeauna un număr foarte mare de artişti, dansatori, balerini, cascadori, care uimesc întreaga asistenţă cu performanţele lor neobişnuite. Regia unui astfel de spectacol nu este chiar la îndemâna oricui, de acest lucru ocupându-se oameni cu o viziune artistică extrem de complexă.

Ce poate fi mai drăgălaş decât un clip cu pisicuţe şi căţeluşi? Un filmuleţ cu ei când aţipesc!

pisici-adormite Atunci când oboseala îşi spune cuvântul, animăluţele noastre de companie se luptă la propriu cu somnul. Chiar de vorbim despre o pisică, un câine, dar mai ales despre puii lor, toate animalele se comportă la fel când somnul le doboară. Sunt atât de adorabile!

Această familie şi-a construit cel mai nebunesc lucru în curtea casei. Pare ireal!

the-mountain Dacă vă întrebaţi ce ar trebui să facem pentru a avea parte de distracţie „all inclusive” la noi acasă, răspunsul s-ar putea găsi în aceste imagini. Piscina pe care o veţi vedea nu este doar spectaculoasă, din păcate este şi foarte scumpă. Cu toate acestea, ne mulţumim doar să privim şi ceea ce ne încântă privirea este tocmai cadrul natural al unui peisaj de munte autentic cu tot ce poate cuprinde el pe o suprafaţă extrem de generoasă.
Copyright © 2014 LiveBiz.ro · Toate drepturile apartin surselor
LiveBiz - Revista presei cu cele mai noi stiri