Mulţi le spuneau că nu e înţelept să-şi lase copilul lângă un astfel de câine… până au văzut aceste imagini!

bebe-si-pitbull Este aproape imposibil să nu ne emoţionăm privind la încărcătura acestor imagini care transmit atât de multă linişte şi pace. Copilul doarme şi poate îl visează pe partenerul lui de joacă, iar pitbull-ul se simte confortabil alături de cel pe care îl ocroteşte chiar şi când acesta doarme.

A intrat în bucătărie şi i-a surprins purtând cea mai ADORABILĂ conversaţie!

gemeni-in-bucatarie Bebeluşii din aceste imagini dau în bucătăria familiei un spectacol, care fără nicio rezervă putem spune că este unul dintre cele mai amuzante din câte am văzut până acum. Cei doi băieţei au o problemă arzătoare de dezbătut, fapt pentru care discută în contradictoriu cu o intensitate maximă.

Bunicul îşi deschide cadoul primit în dar de ziua lui… dar nu se aştepta la o aşa surpriză!

cadoul-pentru-bunic O aniversare este întotdeauna o zi fericită pe care o petrecem alături de cei dragi. Chiar dacă sărbătoritul are o vârstă înaintată, aniversările nu sunt cu nimic mai prejos decât cele din vremea când eram copii. Bunicul din imagini se bucură nespus că îi are alături pe cei dragi în această zi atât de importantă pentru el. Familia a dorit să-l sărbătorească cu un tort minunat, alături de urările tradiţionale. Emoţiile îl copleşesc.

Era o zi normală la căminul de bătrâni – până când s-a întâmplat acest lucru. Sunt cu zâmbetul pe buze!

Diana-Isaac-Retirement-Village Locuitorii centrului rezidenţial pentru bătrâni „Diana Isaac” din Christchurch (Noua Zeelandă), au vrut să arate lumii întregi că vârsta înaintată nu este un motiv îndeajuns de serios încât să nu mai dansezi şi să nu te mai mai simţi încă tânăr. Dansul poate fi practicat la orice vârstă, iar aceşti bunici o demonstrează cu prisosinţă!

S-a aşezat pe podea, alături de acest căţeluş… şi cel mai ADORABIL lucru s-a întâmplat!

shih-tzu Dacă aveaţi nevoie de un motiv pentru a zâmbi, nu trebuie decât să-i priviţi pe aceşti doi prieteni, care au pornit o partidă de joacă pe cinste. Shih Tzu este un căţel de talie mică, de aceea stăpânul se aşează la nivelul patrupedului, adică la orizontală, pe podea. Micuţului bulgăre de blană îi place nespus prezenţa omului şi nu pierde nicio clipă pentru a-şi arăta afectivitatea.

Mi-a mai rămas pe lume doar o bunică. De îndată ce am văzut acest filmuleţ, am sunat-o!

NAN „Nan” este un scurtmetraj care ne înfăţişează prietenia deosebită dintre o bunică şi nepotul său, pe care l-a crescut încă de pe vremea când era doar un bebeluş. Bunica a avut grijă ca el să crească mare, sănătos şi să se bucure de o viaţă lipsită de griji. Adesea îl ducea în parc, unde hrăneau păsările şi uneori priveau oraşul de la înălţime. De la un timp chiar găteau împreună şi astfel băiatul a învăţat să facă prăjitura preferată a bunicii.

O mamă s-a dus să retragă bani de la un bancomat dar nu se aştepta la o asemenea surpriză. Ce moment emoţionant!

TDCanada Cât de mult ne dorim în viaţă să avem ocazia de a spune un mulţumesc din suflet! E un cuvânt simplu dar cu o încărcătură emoţională atât de puternică. Deseori spunem mulţumesc oamenilor, dar oare am putea spune acelaşi lucru şi unui banal bancomat? Imaginile ne arată că totul este posibil, chiar şi într-un asemenea caz!

Era o ceremonie de nuntă perfect normală, până când ceva complet neaşteptat s-a petrecut!

fetita-cu-florile Aceasta trebuie să fie una dintre cele mai dramatice intrări la o cununie religioasă din câte am văzut până acum, iar autoarea este nimeni alta decât această fetiţă care trebuia să aducă buchetul şi care a venit în fugă, plângând în hohote. Chiar înainte ca tatăl miresei să-şi conducă fata către altar, toată lumea a avut parte de o surpriză neaşteptată şi nimeni nu s-a putut abţine să nu izbucnească în râs!

Uimitor! Câinele aproape leşină de atâta bucurie când îşi revede stăpâna!

cainele-lesina Câinii sunt atât de ataşaţi de stăpânii lor încât le duc dorul chiar şi atunci când aceştia lipsesc pentru perioade scurte. Îi aşteaptă tot timpul în pragul casei, iar când simt că trebuie să apară, îi întâmpină cu o dezinvoltură care de multe ori îi uimeşte chiar şi pe stăpâni. Câinele din imagini îşi întâmpină stăpâna cu o bucurie imensă încât aproape leşină de emoţia reîntâlnirii.

Nu am ştiut până acum că acest animal este atât de drăgălaş! Se joacă la fel ca un pisoi!

armadillo Rollie, animăluţul din filmuleţul nostru, nu e departe de a fi confundat cu un pisoi jucăuş care aleargă după un ghem de aţă, pentru ca apoi să se arcuiască deasupra lui. E atât de simpatic cum încearcă să ascundă jucăria! Dacă ar fi fost de pluş, cu siguranţă ar fi reuşit, însă cum jucăria pare să fie de cauciuc – experimentul nu prea îi iese.
Copyright © 2014 LiveBiz.ro · Toate drepturile apartin surselor
LiveBiz - Revista presei cu cele mai noi stiri
Pentru a închide acest popup apăsaţi pe butonul de Like sau aşteptaţi timpul indicat.