S-au apropiat cu maşina de acest urs şi l-au salutat, iar el a făcut ceva încântător.

ursulgrizzly Rar ne este dat să vedem un urs atât de politicos… poate chiar mai politicos decât mulţi dintre noi. Atunci când este salutat din maşina de o tânără, el îi răspunde cu o nonşalantă care ne lăsa fără cuvinte. Este atât de încântător gestul, încât, de acum înainte, vom privi cu alţi ochi un urs atunci când ne va ieşi în cale. Oare toţi urşii sunt la fel de politicoşi?

S-a aşezat la masă să-şi mănânce prânzul. Apoi a observat că se petrecea ceva neobişnuit.

masadepranz Filmuleţele realizate cu camera ascunsă ne amuză de fiecare dată când le privim, însă cei care sunt în mijlocul acţiunii sunt de cele mai multe ori contrariaţi şi nedumeriţi de ceea ce se întâmplă cu ei sau în jurul lor. În acest clip, cei care se aşează liniştiţi la singura masă liberă să ia prânzul, au în faţa lor un grup de oameni, care în loc să mănânce, nu fac altceva decât să îi imite.

Aceşti căţeluşi nu stau o clipă locului. Priviţi-i cum urmăresc fiecare mişcare a mamei.

puiidupamama Mama este numai UNA, dar puii sunt mult mai mulţi şi de aceea aceştia încearcă să nu o piardă nicio clipă din priviri. Toţi sunt încă dependenţi de cea care le-a dat viaţă, aşa că o urmează oriunde se mişcă prin curte. Sunt adorabili!

Acest tort supraetajat pare normal până când începe să se învârtă.

tort-ciocolata V-aţi gândit vreodată că figurinele aşezate pe un tort aparent obişnuit pot prinde viaţă ca prin farmec? Acest tort supraetajat, pe care sunt aşezate o mulţime de forme şi păsări de ciocolată, antrenat în mişcare circulară şi sub efectul luminii pulsatorii, creează cea mai uimitoare iluzie optică.

14 dispozitive electronice ne dezvăluie o poveste de dragoste în cel mai creativ mod.

Brunettes-Shoot-Blondes Videoclipul cu numele „Knock-knock” al trupei ucrainene de rock „Brunettes Shoot Blondes” a fost realizat cu ajutorul mai multor gadgeturi. Filmuleţul înfăţişează o poveste în care un iepure face tot posibilul să o reîntâlnească pe fata de care este îndrăgostit. Acesta încearcă să ajungă la ea „trecând” dintr-un gadget în altul, cu puţin ajutor din partea oamenilor.

Un mic act de bunătate se transformă în ceva mult mai mare

bumerang Acest videoclip uimitor îţi va restabili încrederea în umanitate. Cu adevărat emoţionant !

Un câine foarte bine dresat execută o mulţime de trucuri uimitoare.

jumpy Comenzile primite de la stăpânul său sunt executate de acest patruped fără greşeală şi poate fi recunoscut pe drept ca fiind unul dintre cei mai bine antrenaţi câini. Pe lângă faptul că răspunde prompt oricărei provocări lansate de stăpânul lui, practică cu mult talent şi sporturi extreme.

Chipurile membrilor trupei The Beatles pictate cu aluat de clătite.

clatita Rar putem întâlni un aşa maestru care să facă din gătitul în bucătărie o adevărată artă. Nathan Shields este un adevărat artist culinar şi neîndoielnic un tată iubitor care creează pentru copiii lui clătite spectaculoase. Multe figurine ale unor animăluţe sau personaje din „Star Wars” se regăsesc în tigaia pentru clătite din bucătăria proprie.

O fetiţă de 2 ani cântă cu foc melodia ‘Someone Like You’.

adelevictoria Victoria este fetiţă adorabilă de numai doi ani, căreia îi place tare mult să cânte şi să-şi încânte părinţii cu interpretările ei minunate. E de ajuns să audă o melodie pe care care deja o cunoaşte şi spectacolul poate începe. Mama este cea care surprinde pe telefon acest moment deosebit, care îi va aduce aminte mai târziu de micuţa ei artistă.

Fenomenul vocal numit Charice Pempengco interpretează senzaţional ‘All By Myself’.

charice Această cântăreaţă filipineză nu are desigur notorietatea lui Celine Dion, însă vocea ei rivalizează cu cea a celebrei artiste. Are atâta sensibilitate în glas şi un timbru vocal atât amplu, încât oricine o ascultă rămâne profund impresionat. David Foster, producătorul şi mentorul său o acompaniază la pian. Spre final, Foster nu a putut să nu aprecieze public calităţile vocale deosebite ale cântăreţei.
Copyright © 2014 LiveBiz.ro · Toate drepturile apartin surselor
LiveBiz - Revista presei cu cele mai noi stiri