Bobocii de raţă cred că patrupedul cel mare este mama lor! Uite cum îl urmează peste tot!

bobocii-de-rata-si-catelul Două răţuşte de culoarea abanosului merg dezorientate prin curte, căutându-şi mama… şi cum nu-l întâlnesc decât pe George, câinele familiei care seamănă izbitor la culoarea blănii cu ele, răţuştele consideră ca şi rezolvată această problemă.

Milioane de oameni au îndrăgit această pisică. Când o veţi vedea, veţi înţelege şi de ce!

pisica-se-crede-caine Cine a spus că o pisică nu poate avea comportamentul unui câine, cu siguranţă nu a văzut-o încă pe Tifa, felina din acest filmuleţ. Cu o energie şi o agilitate deosebită, această pisică aduce jucăria aruncată de stăpâna ei, aşa cum ar face orice câine. Mai mult de atât, ea gâfâie, scoate limba, dă din cap şi din coadă, aşteptând ca stăpâna ei să o laude pentru modul exemplar în care s-a achitat de sarcină.

Probabil „cel mai pitic” câine din lume este de asemenea şi cel mai drăgălaş! El cântăreşte numai 200 de GRAME!

catelul-tyson Există pe acest pământ o mulţime de câini, unii de talie mare, iar alţii de talie mică şi chiar foarte mică, asemănători unor mici gheme de blană. Fiecare exemplar se remarcă prin ceva anume, care îl face să fie îndrăgit şi iubit de oameni, însă de departe cei mai mici căţeluşi sunt şi cei mai drăgălaşi şi jucăuşi. Nu se poate să nu-l îndrăgeşti pe acest adorabil căţeluş care rivalizează cu o mică jucărie de pluş!

Această pisică “cere” afecţiune. Cine spune că pisicile nu îşi iubesc stăpânii?!

pisica-cere-afectiune Atunci când sunt iubite şi ocrotite, animalele de companie se ataşează foarte repede de stăpânii lor, în special pisicile care nu ezită să petreacă mult timp alături de aceştia. Uneori oferă la rândul lor dragoste şi afecţiune, aşa cum procedează şi motanul din filmuleţ, care încearcă să-i spună stăpânului său că îl iubeşte necondiţionat. Pentru a se face mai bine înţeles, motanul îl mângâie uşor cu lăbuţa pe obraz, însă după cum vedem în imagini şi stăpânul...

Un câine fără adăpost care trăia în apropierea căii ferate este salvat chiar înainte să vină trenul!

salvarea-lui-Finn Asociaţia „Hope For Paws” este mereu la datorie dar mai ales atunci când primeşte apeluri în legătură cu animale abandonate şi aflate în suferinţă. Unul dintre acestea se referea la un câine fără adăpost, care trăia în apropierea unei căi ferate. Era atât de speriat că nu suporta pe nimeni în apropierea lui, însă prin răbdarea şi profesionalismului celor de la asociaţie, acţiunea de salvare a fost în final un succes.

Wow! Ceea ce face acest artist cu o singură tuşă de pensulă este fantastic!

o-singura-tusa-de-pensula Întotdeauna suntem impresionaţi de frumuseţea unei picturi sau a unui desen care ne bucură privirile cu bogăţia de culori şi expresivitatea viziunii artistice aşternute pe foaia albă. Ce se întâmplă însă în acest videoclip, întrece orice închipuire. Să realizezi un desen care să exprime ceva cât se poate de real, doar printr-o tuşă de pensulă, înseamnă măiestrie neobişnuită. La prima vedere am spune: „O, pare atât de uşor! Parcă e o joacă!” În realitate nu e deloc...

Metoda incredibilă prin care sunt culese cireşele

cum-se-culeg-ciresele Omul a dorit dintotdeauna să îşi uşureze munca în agricultură pentru a putea cuprinde într-un timp mai scurt un volum de muncă mai mare. Recoltarea manuală a cireşelor este de cele mai multe ori o muncă migăloasa si consumatoare de timp. Având în vedere şi perisabilitatea acestor fructe, era necesar să fie culese într-un timp relativ scurt pentru a putea fi valorificate cu eficienţă maximă. Tocmai de aceea, mecanizarea joacă un rol important în recoltarea acestor fructe dulci...

Câinii sunt capabili de orice. Inclusiv să facă bule de aer în piscină!

cainele-face-bule-de-aer-la-piscina Există momente când ne aducem aminte cu plăcere de copilărie, chiar şi de clipele în care, în joacă, suflam bule de aer într-un pahar cu suc. Amintirile copilăriei ne urmăresc şi atunci când suntem adulţi şi dorim să-i iniţiem şi pe alţii în tainele acestor mici trucuri. De aici şi până la a ne învăţa câinele de companie cum să facă bule în apă, nu este decât un pas. Şi după cum vedem, patrupedul se descurcă de minune.

Exerciţiu de imaginaţie. Cum ar fi să te trezeşti în fiecare dimineaţă auzind cum cântă acest cocoş?!

cocosul-care-rade Aţi mai auzit vreodată de un cocoş care să cânte, dar râzând? O înaripată de acest fel este cocoşul din imagini, care după ce îşi începe vocalizele de dimineaţă, în loc să se exprime cu clasicul „cucurigu”, el îşi transformă pe loc cântecul într-un râs ca de vrăjitoare. Talentul lui neobişnuit i-a impresionat pe cei care l-au văzut ce poate face, astfel devenind vedetă pe internet.

Doi tineri opresc maşina pentru a salva o viaţă. Acest lucru este pur şi simplu uimitor.

salvarea-popandaului Doi tineri au trăit o întâmplare mai puţin obişnuită în timp ce se deplasau pe drumul ce străbate insula Olkhon, Rusia. Aceştia au avut prezenţă de spirit şi au salvat de la o moarte sigură un popândău dolofan care rămăsese blocat într-o gaură, în mijlocul drumului. Gestul lor le-a adus admiraţia tuturor celor care au vizionat acest filmuleţ.
Copyright © 2014 LiveBiz.ro · Toate drepturile apartin surselor
LiveBiz - Revista presei cu cele mai noi stiri