A început prin a picta un peşte. Rezultatul final este cu totul spectaculos.

pesti-3d Artiştii plastici japonezi ne impresionează de multe ori cu meticulozitatea şi fineţea lucrărilor pe care le execută. Este şi cazul lui Riusuke Fukahori, un pictor cu un talent aparte. Originar din Japonia, artistul realizează picturi tridimensionale de o frumuseţe rară… şi nu pe pânză, cum am fi tentaţi să credem, ci în recipiente de diferite forme şi dimensiuni.

KLM a găsit o metodă care ajută pasagerii să treacă mai uşor peste despărţirile de cei dragi.

klm-despartirile Indiferent de situaţie sau de locaţie, despărţirile de cei dragi au o încărcătură emoţională cu totul specială. Îi îmbrăţişăm cu toată dragostea şi lăsăm să cadă o lacrimă din colţul ochilor. Însă dacă la urcarea în avion, pe spătarul scaunului te-ar aştepta un mesaj de la cei de care tocmai te-ai despărţit… tristeţea s-ar risipi într-o clipă, iar chipul ţi s-ar lumina instantaneu.

Câinele şi pisica chiar pot fi prieteni!

cainele-alinta-pisica Cei mai mulţi dintre noi şi-au pus întrebarea firească: „Câinele şi pisica pot fi prieteni?” Este ştiut faptul că relaţia dintre un câine şi o pisică poate căpăta diferite forme: agresiune, indiferenţă, ostilitate sau chiar prietenie, însă protagoniştii acestui filmuleţ se încadrează perfect în categoria „buni prieteni”.

Ce se poate obţine cu un CD şi o bucată de carton? Rezultatul este perfect pentru sărbători.

cd-si-carton Atunci când trebuie să oferim un cadou, ne străduim ca ambalajul să fie cât mai atractiv şi să surprindă plăcut persoana care îl primeşte. În aceste imagini ne este prezentat pas cu pas procedeul de lucru prin care vom obţine o cutie cadou în formă de pernuţă. Acest proiect este distractiv, uşor de realizat şi va face ca micile cadouri să fie speciale.

Ea lipeşte un mini brăduţ pe capacul unui borcan. Rezultatul final? Minunat!

bradutul pe capac Se apropie cu paşi repezi sărbătorile de iarnă care ne oferă prilejul să fim mai buni, mai iubitori dar mai ales să oferim daruri minunate celor dragi. Oferta este bogată şi fiecare dintre noi are de unde alege, însă de multe ori cele mai apreciate cadouri sunt cele realizate manual deoarece sunt făcute cu mult suflet şi multă pasiune.

Vedeţi ursuleţul de pluş? Iată ce face acest ponei cu el…

poneiul-si-ursuletul Poneiul din aceste imagini a fost salvat de la moarte după ce fusese abandonat în Parcul Naţional Dartmoor la doar câteva ore de la nastere. Cu certitudine nu ar fi putut supravieţui dacă nişte oameni cu suflet şi cu dragoste de animale nu l-ar fi găsit şi adus la un adăpost unde a întâlnit o nouă mamă… un ursuleţ de pluş.

A îmbrăcat rochia de mireasă şi a pornit camera. În câteva clipe atmosfera devine magică.

surpriza 7 ani Indiferent de numărul anilor petrecuţi împreună ca soţ şi soţie, aniversarea căsătoriei este cu adevărat o zi specială în care fiecare dintre parteneri încearcă să-l surprindă pe celălalt cu un moment emoţionant şi pe care să nu-l uite niciodată.

Tatăl şi fiul ştiu perfect cum să se binedispună în timpul unei plimbări cu maşina.

tatal si fiul in masina Nu de puţine ori sunt momentele în care încercăm să ne distrăm alături de copiii noştri şi să facem mici năzdravanii care să aducă bună dispoziţie în întreaga familie. Armonia şi bucuria oricărei clipe trăite ar trebui să fie exact ca în filmuleţul nostru, în care un tată fericit şi băiatul său creează un moment de distracţie şi amuzament. Împreună fac playback pe melodia „Shake It Off” a cântăreţei Taylor Swift.

Arată ca un cadou obişnuit de Crăciun, dar aşteptaţi să vedeţi ce se ASCUNDE în el.

cadoul de sub brad Un animăluţ mic şi drăgălaş poate fi întotdeauna un cadou emoţionant şi care să reprezinte cu adevărat spiritul Crăciunului. Un căţeluş înfăţişează inocenţă, loialitate, energie debordantă chiar şi speranţă pentru viitor. De Crăciun bucuria vine uneori din lucruri mici, dar care au o încărcătură emoţională cu totul deosebită.

I-au construit câinelui un labirint prin zăpadă. Când îl descoperă, reacţia lui e nepreţuită.

labirintul-cainelui Persoanele care au câini ca animale de companie încearcă pe cât posibil să-i menţină mereu activi şi bine dispuşi, cu atât mai mult în timpul iernii. Este şi cazul acestei familii, care i-a construit câinelui un labirint prin zăpada din curte pentru a se juca. Se pare că patrupedul este foarte atras de culoarele labirintului, însă, uneori mai şi trişează.
Copyright © 2014 LiveBiz.ro
LiveBiz - Revista presei cu cele mai noi stiri