31 de gimnaşti îşi încep exerciţiul la sol. Câteva clipe mai târziu uimesc întreaga asistenţă!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

O reprezentaţie de gimnastică va fi întotdeauna o experienţă de neuitat pentru oricine. Cu cât coregrafia şi elementele acrobatice ale celor care le execută se îmbină mai armonios, cu atât spectacolul de muzică şi mişcare este mult mai încântător.

Zurcaroh Acrobatic Group este o trupă din Austria formată încă din anul 2009 din mai mulţi gimnaşti şi gimnaste de vârste diferite, care reuşesc cu fiecare reprezentaţie să atragă admiraţia celor care îi privesc. În cadrul unei competiţii internaţionale de gen desfăşurată la Cape Town, Africa de Sud, echipa de gimnastică a reuşit să ocupe locul al doilea cu un program extraordinar.

Coregraful trupei este brazilianul Peterson da Cruz Hora şi este cel care reuşeşte să mobilizeze membrii trupei în realizarea unor programe de gimnastică fantastice. Reprezentaţiile pe care această trupă le desfăşoară în diverse competiţii sau spectacole sunt o prezentare inedită a diversităţii culturale de pe întreg Pământul.

Prin dansul expresiv şi componentele acrobatice spectaculoase, însoţite de ritmuri vibrante ale mişcărilor, „Zurcaroh Acrobatic Group” transformă gimnastica într-o formă de artă incredibilă. Întregul tablou coregrafic este completat de costumele extrem de originale care parcă ar fi desprinse dintr-o lume magică, plină de mister şi culoare.

Sursa: SAGFtv via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Fetiţa se străduieşte să rupă o placă de lemn, apoi găseşte o soluţie amuzantă pe care nimeni nu o anticipase Click aici pentru VIDEO »