A văzut din depărtare un mânz aflat în dificultate. Ce face în continuare e un gest de toată lauda!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

În timp ce călătorea cu maşina pe un drum de ţară, bărbatul din imagini a zărit pe un pod de lemn un cal care i-a atras imediat atenţia. A fost foarte mirat de prezenţa animalului în acel loc şi mai ales de faptul că animalul nu se mişca deloc. Apropiindu-se mai mult, a înţeles rapid că ceea ce văzuse din depărtare era o iapă, iar mânzul ei avea mare nevoie de ajutor deoarece rămăsese blocat între scândurile podului.

Cu toţii putem fi de acord ca o mamă adevărata nu-şi părăseşte puiul pentru nimic în lume. O asemenea scenă emoţionantă a trăit un bărbat care a văzut de la depărtare un cal care nu părea să se mişte din locul în care se afla, undeva pe la mijlocul unui pod.

Bărbatul a observat însă că între scândurile podului rămăsese captiv un mânz. Acesta a evaluat iute situaţia, apoi a aşezat cu grijă camera de luat vederi la nivelul podului şi cu multă încredere s-a îndreptat spre mânz.

Fiind foarte speriat, mânzul nu a reuşit să iasă din capcană din primele încercări, dar după aceea acţiunea de salvare s-a dovedit a fi un succes. Bărbatul a luat mânzul în braţe şi l-a trecut dincolo de pod pentru a se asigura că acesta va fi în siguranţă.

Iapa l-a urmat îndeaproape, înţelegând că puiul ei se afla în braţele unui om cu inimă mare. Acesta se poate mândri cu fapta lui şi merită pe deplin toată aprecierea noastră!

Sursa: DailyPicksandFlicks via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Acest câine fără adăpost nu a avut niciodată parte de o baie caldă. Acum, priviţi-i reacţia când este răsfăţat pentru prima dată Click aici pentru VIDEO »