Această fetiţă adorabilă face o descoperire. Filmarea surprinsă de mama ei topeşte inimile tuturor

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Copiii, mai ales când sunt foarte mici, ne încântă adeseori cu micile lor ghiduşii şi reacţii adorabile. La această vârstă orice descoperire este uimitoare, curiozitatea este la cote maxime, iar zâmbetul de pe faţa părinţilor nu conteneşte să apară în faţa unor scene pline de amuzament.

Curioasă din fire, micuţa din aceste imagini face o descoperire adorabilă, iar mimica ei exprimă destul de clar acest lucru. Filmarea surprinsă de mama ei ne dezvăluie reacţia fetiţei în momentul în care punându-şi degetul în guriţă ea îşi atinge propria limbă.

Puţin nedumerită de această descoperire, fetiţa o priveşte în ochi pe mama ei în speranţa că aceasta i-ar putea oferi un răspuns pe înţelesul ei. Chipul micuţei este atât de drăgălaş, încât nu putem să nu o adorăm pur şi simplu. De îndată ce a făcut neaşteptata descoperire, micuţa tot încearcă să îşi prindă limba cu degetele ei mici, neştiind încă ce să creadă despre această parte a corpului ei.

Bebeluşii fac mai tot timpul astfel de descoperiri deoarece corpul lor este o enigmă totală. Încetul cu încetul, copilaşii îşi descoperă pas cu pas întreg corpul prin situaţii care pun în valoare ochii, urechile nasul, gura, dar şi părul sau mânuţele şi picioarele.

Nu e de mirare că această fetiţă prin marea ei descoperire va şti de acum înainte ca în guriţă să se afla acum şi limba de care cu siguranţă mama ei îi va povesti. Mai târziu dinţişorii albi că laptele îi vor stârni interesul. Cât este de adorabilă!

Sursa: Kyoot via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
A fost adus la un adăpost şi abandonat. Priviţi ce reacţie are când îşi dă seama că familia lui l-a părăsit Click aici pentru VIDEO »