Chiar dacă a fost lansată acum 30 de ani, această melodie te încântă de fiecare dată când o asculţi

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

De multe ori sufletul şi mintea ne poartă tot către muzica veche... muzica de o sensibilitate şi o frumuseţe aparte. La fel ca multe alte melodii din acele vremuri glorioase, piesa „Every breath you take” din repertoriul trupei „The Police” nu are cum să nu îţi fi rămas întipărită în memorie.

„The Police” este numele unei trupe britanice de rock care în anii ’80 a cunoscut o uriaşă popularitate, devenind un fenomen global. Compusă din celebrul Sting (Gordon Matthew Thomas Sumner) ca şi vocalist, dar şi basist, chitaristul Andy Summers şi toboşarul Stewart Copeland, această formaţie a lăsat o moştenire muzicală nepreţuită, în ciuda faptului că destrămarea a venit mult prea repede.

Printre melodii de răsunet mondial pe care această trupă britanică le-a lansat s-au numărat „Roxanne”, „Message in a bottle”, „Walking on the Moon” şi bineînţeles cea pe care avem ocazia să o reascultăm de această dată, „Every breath you take”. Pe lângă frumuseţea inegalabilă a acestei compoziţii cu toţii putem remarca videoclipul extraordinar, care îi pune încă o dată în valoare pe aceşti minunaţi artişti.

Cu multă dăruire şi dragoste pentru muzică, componenţii trupei „The Police” au făcut din melodia „Every breath you take” un adevărat imn al anilor ’80. Compusă chiar de Sting, această piesă s-a clasat săptămâni la rând în vârful topurilor muzicale şi fără îndoială va rămâne veşnic în inimile oamenilor. Fiori de emoţie ne cuprind întreg corpul atunci când ascultăm această interpretare fermecătoare!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Proprietarii şi-au lăsat câinele în curte să moară de foame, apoi o femeie a văzut o fotografie cu el Click aici pentru VIDEO »