Acest câine a fost abandonat pentru că este surd şi orb. Acum are pe cineva cu totul special care să-l îngrijească

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Prietenia dintre un copil şi un câine poate fi uneori atât de frumoasă, încât nimeni şi nimic nu îi poate despărţi. Între acest câine şi fetiţa de lângă el s-a creat o legătură trainică şi pe considerentul că patrupedul avea nevoie de ajutor, iar micuţa a fost bucuroasă să i-l ofere.

Jennie, o fetiţă de doar 17 luni şi Echo, un câine de talie mare din rasa Dog German, sunt de nedespărţit. Patrupedul aşteaptă cu nerăbdare zilnic plimbările lor, unde Jennie insistă să-l ţină de lesă. Chiar dacă Echo este surd şi are o vedere limitată, cei doi prieteni au propriile lor căi de comunicare.

Din cauza problemelor de sănătate, câinele a fost abandonat de către fostul proprietar, iar acum se bucură de un nou cămin primitor după ce a fost adoptat de familia micuţei Jennie. Marion Dwyer, mama lui Jennie, descrie prietenia dintre câine şi fetiţă: „Echo are grijă de sora lui, Jennie şi întotdeauna se asigură că nimeni nu se apropie prea mult de ea. Jennie ştie acum că folosim semne pentru a comunica cu Echo şi începe să le imite la rândul ei.”

Pentru că pasul fetiţei este mic, Echo se conformează ritmului lui Jennie şi îşi modelează mersul după cel al fetiţei. Tabloul de familie este unul adorabil şi cu siguranţă prietenia lor va deveni în timp din ce în ce mai trainică.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Jenat de aspectul dinţilor săi, acest tată face o vizită la dentist. 2 ore mai târziu priveşte în oglindă şi izbucneşte în lacrimi Click aici pentru VIDEO »