Acest papagal are un talent mai puţin obişnuit. Un simplu semn declanşează o adevărată nebunie!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Atunci când proprietarul acestui papagal a cumpărat o tobă mică, nu s-a gândit niciodată că acest instrument muzical va deveni principala atracţie a înaripatului. De îndată ce bărbatul bate toba, papagalul i se alătură cu o veselie incredibilă şi neavând alt mijloc de percuţie decât ciocul, acesta îşi începe reprezentaţia incredibilă.

Privind aceste imagini ne dăm seama că nu numai oameni au abilităţi muzicale deosebite, ci de multe ori chiar şi păsările. Ele ne încântă de multe ori cu triluri fermecătoare pline de armonie. Dacă glasul lor poate să exprime sunete muzicale minunate, de ce nu ar putea cu ajutorul ciocului chiar să se transforme în instrumentişti veritabili?

Într-una din zile acest papagal din Japonia, uitându-se la proprietarul său care se juca cu o tobă în miniatură, a fost imediat atras de ritmul muzicii şi dacă la început doar dădea din cap cu multă naturaleţe, după un timp i s-a alăturat lovind în mod repetat suprafaţa tobei. Consecvenţa cu care face acest lucru ne uimeşte profund şi ne dovedeşte încă o dată inteligenţa nativă a papagalilor.

Papagalii sunt păsări inteligente şi adeseori extrem de talente. Când vine vorba de distracţie, ei se situează pe primul lor loc uimindu-i pe stăpânii lor cu energia şi entuziasmul de care dau dovadă. Putem să antrenăm un papagal pentru a vorbi, învăţându-l să repete silabe sau să imite ca un robot cuvintele şi zgomotele pe care le facem, însă de multe ori reacţiile acestor păsări sunt cu totul neaşteptate. Mărturie stau şi aceste imagini în care papagalul bate toba cu îndârjire spre amuzamentul stăpânului său.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Bebeluşul este tare supărat în timp ce mama lui filmează reacţia amuzantă a câinelui în faţa acestei situaţii Click aici pentru VIDEO »