Gestul acestui sportiv a emoţionat o lume întreagă. Este imposibil să nu verşi o lacrimă!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Altruismul nu ține cont de posibilul succes pe care unul dintre sportivi l-ar putea obține în defavoarea celuilalt. O adevărată lecție de viață ne oferă doi frați sportivi, concurenți într-o cursă de alergare, proba de rezistență.

Finalul cursei de triatlon „World Series” din Mexic avea să fie unul dramatic. Britanicul Jonny Brownlee, unul dintre concurenți, ajunsese la o stare de epuizare totală foarte aproape de linia de sosire. Într-un moment de respiro, un alt concurent l-a depășit cu multă ușurință.

Când totul părea pierdut pentru atletul britanic, din spate sosește fratele lui, Alistar, care fără să stea pe gânduri îi oferă umărul pentru a termina această cursă. Cei doi frați au parcurs ultimii 200 de metri ai cursei umăr la umăr, fiind depășiți numai de atletul sud-african, Henri Schoeman.

Jonny Brownlee, medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Rio în 2016 și cu medalia de bronz la Londra în 2012, s-a prăbușit la pământ în momentul în care a trecut linia de sosire. Acesta a fost pur și simplu împins de fratele său, oferindu-i astfel locul al doilea pe podium. Gestul fratelui său este admirabil și merită toate aprecierile!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Acest cuplu are 3 perechi de gemeni cu vârste sub 5 ani, dar acesta nu este nici pe departe cel mai ciudat aspect al vieţii lor Click aici pentru VIDEO »