Adele interpretează piesa „Hello” într-un mod care vă va face să o îndrăgiţi şi mai mult

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

În cadrul emisiunii „The Tonight Show” moderată de Jimmy Fallon, telespectatorii au avut parte de o reprezentaţie muzicală mai puţin obişnuită. Protagoniştii acestui moment au fost după cum vedem moderatorul emisiunii, renumită cântăreaţă Adele, dar şi membrii grupului american „The Roots”.

Muzica a cappella este adeseori încântătoare prin faptul că vocile artiştilor, dar şi acompaniamentele lor surprinzătoare pot crea un moment muzical fermecător. În centru se află Adele, care cu vocea ei inconfundabilă dă viaţă piesei „Hello”, într-un ritm puţin diferit faţă de varianta originală. Acest ritm este imprimat de instrumentele „de grădiniţă” pe care ceilalţi invitaţi le mânuiesc într-o armonie perfectă.

O chitară, o orgă şi un mini xilofon, împreună cu alte jucării zornăitoare, creează un acompaniament demn de o orchestră veritabilă. Distracţia şi buna dispoziţie sunt prezente din plin în această interpretare inedită, care face deliciul tuturor celor care îi privesc şi îi ascultă.

Pe chipurile lor se citeşte bucuria şi pasiunea pentru muzică. La un moment dat şi ceilalţi artişti îi răspund interpretei cu un backing-vocal fantastic. Cu toţii se sincronizează perfect într-un spectacol extraordinar. Niciodată nu ne-am fi gândit că nişte jucării obişnuite se pot armoniza atât de bine, asigurându-i artistei britanice un fundal muzical de excepţie.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
După ce soţia îi murise din cauza unui infarct, bărbatul s-a gândit să arunce planta ei. Apoi el a primit un semn Click aici pentru VIDEO »