Asistenta de la oncologie urmează o familie rămasă pe drumuri. Ce se întâmplă apoi o prinde complet cu garda jos

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Principala sarcină a asistentelor medicale este de a le purta de grijă pacienţilor care ajung pe patul de spital, însă de multe ori durerea şi situaţiile dramatice prin care aceştia trec le înduioşează foarte tare, îndemnându-le să facă mult mai mult de atât. Povestea relatată în acest materal video este de departe unul dintre cele mai frumoase exemple.

Durerea unui tânăr nevinovat nu are cum să te lase indiferent, iar această asistentă medicală ştie cel mai bine câte eforturi a putut face pentru a fi alături de un adolescent de 17 ani care din nefericire avea o tumoare pe creier. După ce a prins drag de acest băiat, ea a încercat să îi aline suferinţa şi mamei acestuia şi a astfel a aflat că drama prin care această familie trecea avea o amploare mult mai mare.

Mama acestui băieţel şi-a deschis sufletul în faţa asistentei medicale şi i-a spus că tocmai primise un ordin de evacuare şi se temea foarte tare pentru viitorul copiilor săi. După ce a apelat la toate cunoştinţele pentru a încerca să îi ajute, din păcate femeia nu a găsit sprijinul necesar. Când însă a spus întreaga poveste echipei canalului FOX 5, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

Don Forman, directorul companiei „United Nissan” a dorit să se alăture echipei de televiziune pentru a oferi acestei familii şansa la o viaţă mai bună. Când nimeni nu se aştepta, această mamă şi cei doi copii ai săi au primit în dar o locuinţă, un cămin iubitor în care să poată trăi liniştiţi, fără a mai sta vreodată cu grijă ca cineva va dori să îi alunge. Lacrimi de fericire, emoţie şi împlinire au curs pe obrajii tuturor. Un vis devenea acum realitate, o faptă bună îşi găsea răsplata! Emoţionant!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Poliţiştii surprind un tânăr încercând să resusciteze un animal lovit de maşină. Reacţia lor e minunată Click aici pentru VIDEO »