Un câine disperat după un adăpost găseşte căldură şi confort în scena Naşterii Domnului

Când vin sărbătorile de iarnă, spiritul Crăciunului îşi face simţită prezenţa tot mai mult în jurul nostru. În acest anotimp, totul îmbracă o haină nouă care cuprinde o mulţime de decoraţiuni strălucitoare, dar şi scene care ne aduc aminte de Naşterea Domnului.

Locuitorii din Criciúma, un mic orăşel din Santa Catarina, Brazilia, au avut parte de o surpriză inedită atunci când au observat că un căţeluş şi-a găsit culcuşul chiar în ieslea în care se afla bebeluşul care îl întruchipa pe pruncul Iisus.

caineiesle1

Căţeluşul dormea liniştit pe patul de paie şi deşi nu era locul cel mai potrivit, aici îi era foarte bine. Din păcate bietul pui nu avea un stăpân şi acum folosea acel loc ca şi adăpost temporar după ce toată ziua hoinărea pe străzi fără nicio speranţă. Privindu-l cum stă ghemuit în culcuşul de paie, ne-am dori foarte mult să ştim că acest căţeluş a fost adoptat de un om cu inimă mare.

Toate aceste tablouri statuare par să semene între ele, reprezentând aceeaşi temă, însă cel prezentat în aceste imagini se diferenţiază categoric de restul datorită unui invitat mai puţin obişnuit. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca un căţeluş rătăcit să-şi găsească adăpost în acel loc.

caineiesle2

Aceste instantanee nepreţuite au fost surprinse în iarna anului 2008 şi în scurt timp au devenit virale pe internet. Deşi nu există încă nicio certitudine, se crede că puiul a fost adoptat. Dacă acest lucru s-a întâmplat cu adevărat, din acel moment micuţul patruped a început o viaţă mai bună şi se va bucura mereu de un Crăciun fericit.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Adaugă un comentariu

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
O femeie surprinsă în timp ce-şi abandona cei 4 câini primeşte ceea ce merita Click aici pentru VIDEO »