Câinele scapă din casa în flăcări – 60 de zile mai târziu îşi conduce stăpânii către o groapă aflată sub podea

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Poate mulţi dintre noi nu credem în miracole, însă când descoperim cazuri precum cel prezentat în acest reportaj, ne gândim totuşi că nimic nu este întâmplător. Un incendiu violent a cuprins casa unei familii care locuia în oraşul South Haven din Michigan, Statele Unite. Pompierii au acţionat la timp pentru a-i salva pe cei doi proprietari şi pe câinele lor, însă nu au reuşit să dea de urma pisicuţei pe care aceştia o îngrijeau.

Jason AshfieldDacă proprietarii casei s-au putut salva singuri din calea flăcărilor, câinele Chloe a fost salvat cu mari eforturi după ce pompierii au improvizat o mască de oxigen pentru acest animăluţ. Durerea familiei sale nu a fost cauzată numai de pierderea căminului lor, ci şi de dispariţia motanului Ringer care nu a fost de găsit atunci când flăcările uriaşe au cuprins casa. Timp de două luni stăpânii lui Ringer i-au deplâns moartea până când un lucru incredibil s-a întâmplat.

Când s-au întors pentru prima oară la casa distrusă de flăcări, câinele Chloe a investigat zona şi i-a condus apoi pe stăpânii săi către o groapă aflată sub podeaua locuinţei. Oamenii au auzit că de acolo venea un mieunat, însă prima dată s-au gândit că ar putea fi vorba despre o pisică fără stăpân care s-a adăpostit în acel loc.

Proprietarilor nu le-a venit să creadă că de fapt în acea groapă se afla chiar pisoiul lor, Ringer, care reuşise să supravieţuiască timp de două luni fără niciun ajutor. Ei l-au dus degrabă la un medic veterinar care le-a spus că motanul îşi pierduse aproape jumătate din greutatea corpului, însă era în afara oricărui pericol. Ringer este acum alături de stăpânii săi şi mai ales de câinele Chloe, pe care îl poate considera eroul său.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Fiul soldat îşi vizitează inopinat tatăl la muncă. Reacţia surprinzătoare a bătrânului topeşte inimile tuturor Click aici pentru VIDEO »