Când acest concurent şi-a început numărul, lui Simon Cowell nu i-a venit să creadă ce vede!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Pe scenele concursurilor de talente se prezintă în fiecare an tot felul de oameni care sunt decişi să demonstreze că merită să fie cunoscuţi şi apreciaţi de întreaga lume. Dacă unii uimesc prin talentul lor vocal excepţional sau pasiunea cu care pun în scenă mişcări desăvârşite de dans, alţii atrag atenţia prin abilităţi cu totul neobişnuite.

Într-o ediţie specială a concursului „America’s got talent”, dedicată sărbătorii Crăciunului, au păşit pe scenă artişti formidabili care au uimit de-a lungul timpului cu reprezentaţiile lor impresionante. Printre aceştia s-a numărat şi faimosul regurgitator Stevie Starr, care şi de această dată s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor şi a reuşit să îi lase cu gura căscată pe toţi cei care îl priveau înmărmuriţi.

Bărbatul s-a aşezat în faţa unei mese pe care îl aştepta un braduţ cam sărăcăcios în decoraţiuni. Cu ajutorul sfaturilor primite din partea juriului acesta era hotărât să îl împodobească folosind câteva ornamente care se aflau chiar în stomacul său. Pare greu de crezut, însă imaginile stau mărturie că acest lucru chiar a fost dus la bun sfârşit.

Mai întâi câteva globuri mici, argintii şi aurii şi-au făcut apariţia. Considerând că sunt necesare câteva decoraţiuni mai serioase, acesta a făcut rost şi de două globuri de dimensiuni mai mari, însă nici acum nu simţea că totul e perfect. O steluţă a împodobit apoi vârful bradului şi pentru ca cireaşă de pe tort să nu lipsească el a început să verse un praf strălucitor peste crenguţe.

La fel de neaşteptat a fost şi momentul în care i-a oferit lui Heidi Klum o cutiuţă de cadou care spre dezamăgirea ei era goală. Pentru a îndrepta această situaţie el a înghiţit mai întâi capacul, apoi restul cutiei, pentru ca în secundele următoare să le scoată unite. În acea cutiuţă se afla acum o bucată de vâsc care i-a adus pupicul mult aşteptat şi aprecierea întregii asistenţe. Fabulos!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Ofiţerul patrula holurile liceului când o elevă îi atrage atenţia, forţându-l să intervină înainte de a fi prea târziu Click aici pentru VIDEO »