Capsează mai multe pahare unul lângă altul. Ce obţine la final este perfect pentru sărbători

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Să-ţi decorezi casa cu prilejul sărbătorilor de iarnă este întotdeauna un moment plin de bucurie. Pentru a încerca să creăm o atmosferă de vis ne dorim mereu să achiziţionăm, sau chiar să realizăm singuri ornamente cât mai frumoase şi originale.

Privind acest filmuleţ vom învăţa cum să confecţionăm două decoraţiuni inedite pentru instalaţiile colorate care luminează întreaga locuinţă de Crăciun. Pentru primul proiect avem nevoie de o mulţime de pahare din plastic cărora le facem un orificiu cu un burghiu încins. În continuare vom capsa paharele unul lângă altul, astfel încât să obţinem două jumătăţi de sferă.

Prin orificiile deja făcute introducem beculeţele instalaţiei, după care asamblăm sfera. De îndată ce vom pune în priză ştecherul instalaţiei, încăperea va fi inundată de o mulţime de luminiţe fermecătoare.

Al doilea element decorativ are ca idee de bază introducerea unei benzi cu leduri într-un bidon de plastic, pe care îl vom îmbrăca de jur împrejur cu vată pentru a obţine un norişor pufos. Luminiţele din interiorul norului se vor aprinde în culori diferite, oferindu-ne un spectacol fantastic. Aceste idei sunt încântătoare şi merită încercate!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Îngrijorat pentru fiul său aflat în depresie, tatăl îi oferă un cadou care îi lasă pe toţi cu ochii în lacrimi Click aici pentru VIDEO »