Sperând că va primi şi el ceva, acest căţel se pregăteşte pentru sosirea Moşului. Finalul este adorabil

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Febra sărbătorilor de iarnă ne cuprinde pe fiecare dintre noi, în special atunci când aşteptam cu nerăbdare ca Moşul să ne aducă darurile mult visate. După cum vedem în aceste imagini, chiar şi patrupezii se pregătesc „sufleteşte”, în speranţa că vor primi un dar cât de mic.

După ce şi-a pregătit cu meticulozitate căsuţa pentru a fi în ton cu sărbătorile de iarnă, acest simpatic patruped din rasa Jack Russel Terrier începe să pună la punct ultimele detalii pentru a fi sigur că Moşul îi va observa stăruinţa. Mai întâi o drăgălaşă şosetă de culoare roşie este agăţată pe faţada căsuţei în speranţa că dimineaţă va fi găsită plină de daruri.

Următorul pas îl reprezintă aşezarea farfuriei cu câteva fursecuri delicioase şi a unui pahar de lapte la loc vizibil pentru ca Moşul să se înfrupte din aceste bunătăţi atunci când îşi face apariţia. Când consideră că totul este pus la punct, căţeluşul mai face un singur lucru pentru a se asigura că va primi vizita mult visată. El începe să latre cu multă putere în repetate rânduri, crezând că aceasta este cea mai bună modalitate de a se face auzit.

Oricât de mult s-ar fi chinuit acest căţeluş somnul nu se lipea deloc de el. Tot învârtindu-se de pe o parte pe alta, mirosul încântător al fursecurilor l-a făcut să deguste unul dintre ele. Într-un final patrupedul aţipeşte şi Moşul se apropie încet de el, lăsându-i lângă căsuţă darul mult dorit. O poveste minunată, ca un vis frumos de iarnă!

Sursa: ES2X1 via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Familia de gorile vrea să traverseze drumul în condiţii de maximă siguranţă. Priviţi modul în care masculul le asigură paza Click aici pentru VIDEO »