Un fotograf a reuşit să surprindă cele mai drăgălaşe imagini! Doi ursuleţi polari sunt actorii principali

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

În anul 2012 fotograful canadian Andrew Manske a reuşit să surprindă câteva imagini unice cu o familie de urşi polari, într-un decor autentic de iarnă din nordul Canadei. Acesta şi-a dorit să împărtăşească şi altor iubitori de animale experienţa extraordinară pe care a trăit-o în faţa acestor creaturi minunate.

Doi pui de urs polar împreună cu mama lor petrec împreună câteva momente de relaxare pe covorul alb de nea, jucându-se în cel mai adorabil mod. Mama lor se comportă de parcă i-ar învăţa cele mai drăgălaşe jocuri, iar puii reacţionează cu multă gingăşie. Puii de urs se rostogolesc prin zăpadă şi par să se „lupte” în joacă, precum doi copii neastâmpăraţi. Aceştia se simt în siguranţă, vegheaţi îndeaproape de mama lor şi nu de puţine ori i se urcă în spate pentru a putea „beneficia” de o plimbare gratuită.

În momentul în care mama ursoaică pare să se simtă obosită de năstruşniciile puilor ei şi de agilitatea lor incredibilă, se întinde pe zăpada moale şi pufoasă, privindu-i în continuare pe cei doi ursuleţi care se distrează de minune. Sunt atât de adorabili!

Fundalul muzical pe parcursul căruia se derulează aceste imagini fantastice se înscrie într-o notă de magie, conferită de altfel şi de peisajul natural în care îşi trăiesc viaţa mama şi puii ei. Nu avem ocazia să privim destul de des astfel de imagini şi poate tocmai de aceea ar trebui să le preţuim la reala lor valoare!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Un cârd de gâşte îi arată unui aligator că nu este binevenit pe terenul de golf în cel mai amuzant mod Click aici pentru VIDEO »