Dacă asculţi pare o întreagă trupă de artişti… în realitate e doar un singur om!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Juzzie Smith este un artist stradal cu un talent extraordinar care poate cânta la mai multe instrumente în acelaşi timp, armonizând acordurile unei piese muzicale cu multă virtuozitate. Performanţa sa muzicală este incredibilă, iar mesajul pe care îl transmite celor care îi urmăresc reprezentaţiile este simplu, dar semnificativ. Acesta vrea să se ştie că un artist poate da viaţă muzicii chiar dacă trăieşte în afara industriei muzicale.

Dacă am asculta reprezentaţia acestui artist stradal cu ochii închişi am putea crede că în faţa noastră se află o întreagă orchestră. Nu e puţin lucru să cânţi în acelaşi timp la mai multe instrumente şi voce într-o armonie încântătoare.

Juzzie Smith se dovedeşte a fi un artist complet, care reprezintă întruchiparea unei persoane care îşi urmează pasiunea şi-şi trăieşte visul până la capăt. Acest lucru îl face să fie special şi extrem de iubit de cei care îl ascultă.

Prin bucuria şi energia cu care cântă atât vocal cât şi instrumental, artistul reuşeşte să transmită o minunată stare de bine în rândul celor care îi admiră muzica şi care vin să-l asculte în cele mai neobişnuite locuri. Încă o dată avem dovada vie că muzica oferită oamenilor cu multă dăruire le îmbogăţeşte viaţa şi starea de spirit în mod pozitiv.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Fetiţa grav bolnavă fusese abandonată la spital. 8 ani mai târziu asistenta primeşte un telefon care schimbă complet soarta copilei Click aici pentru VIDEO »