Doi dansatori de step încântă publicul, însă când li se alătura trei irlandezi… Spectaculos!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

De-a lungul timpului au apărut o mulţime de stiluri de dans, fiecare potrivit unei perioade de timp. Dintre toate acestea, două dintre ele par să se asemene foarte mult ca paşi şi mişcări, însă aşezate faţă în faţă pot reprezenta o rivalitate magică.

Spectacolul pe care îl vedem în aceste imagini debutează printr-o reprezentaţie de step pe care o execută cei doi dansatori de culoare pe fundalul muzical al unui saxofon. Cei doi dansatori de step încântă publicul cu ritmul susţinut al paşilor şi al sunetelor sacadate pe care le marchează cu ajutorul pantofilor speciali.

La un moment dat, din spatele scenei apar trei dansatori irlandezi, care nici mai mult nici mai puţin încearcă să le ofere o „lecţie” celor aflaţi deja în scenă. Aceştia sunt însoţiţi de o tânără violonistă care completează în mod armonios tabloul artistic.

Ritmul de dans este la fel de dinamic şi în aceeaşi notă de bucurie nemărginită. Urmează un dialog din priviri între dansatori, iar spectacolul capăta instantaneu o nuanţă de bună dispoziţie şi chiar de amuzament. Muzica de saxofon alternează cu cea de vioară în timp ce tinerii interpretează în mod strălucit în faţa publicului spectator.

Impresionant este faptul că dansatorii de step şi cei irlandezi îşi schimbă oarecum rolurile, fiecare dintre ei interpretând alt dans decât cel pe care îi reprezintă. Dacă la început reprezentaţia lor părea o reală rivalitate, pe parcurs totul se desfăşoară într-o armonie deplină, ajungându-se până în punctul în care dansatorii chiar „să bată palma”.

Spre finalul spectacolului toţi cei cinci dansatori dansează la unison cele două stiluri de dans încântându-i pe spectatori cu o reprezentaţie de mare virtuozitate. Nu e de mirare că aceştia au fost răsplătiţi cu aplauze la scena deschisă.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
S-au apropiat de o maşină lăsată în soare. Când s-au uitat în interior, poliţiştii au înmărmurit Click aici pentru VIDEO »