După ce se aşază confortabil pe mâna stăpânului, doi papagali dau startul unei reprezentaţii uimitoare!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Ştim cu toţii că papagalii sunt poate cele mai vocale păsări de pe pământ prin simplul fapt că pot reproduce cu multă lejeritate cuvinte şi expresii, dar pot de asemenea să ne ofere adevărate reprezentaţii datorită talentului lor interpretativ. În acest mod ei reuşesc să ne uimească de fiecare dată.

Protagoniştii acestui videoclip sunt doi papagali care după ce s-au aşezat confortabil pe mâna stăpânului lor au început să cânte pe-ntrecute. Unul dintre ei pare mult mai îndrăzneţ decât celălalt, motiv pentru care glasul lui se aude cu mai multă intensitate. Stăpânul lor le oferă astfel scena potrivită pe care cei doi papagali să se simtă în largul lor.

Bărbatul îşi mişcă mâna pe care stau papagalii, legănând-o în ritmul refrenului pe care înaripatele îl interpretează. La un moment dat unul dintre papagali văzând că nu are prea mare succes în faţa confratelui său îşi ia zborul, lăsându-l pe acesta să continue reprezentaţia muzicală.

Un astfel de moment este o adevărată încântare, iar fluieratul papagalilor un concert pe cinste. Talentul lor de „muzicieni” este dovedit din plin, iar stăpânul poate fi extrem de mândru de păsările lui de companie. Chiar şi o conversaţie cu aceste păsări poate fi la fel de agreabilă. Oricine şi-ar dori ca în preajma lui să existe astfel de prieteni cântăreţi, care ştiu foarte bine cum să alunge monotonia şi reuşesc de cele mai multe ori să aducă instantaneu zâmbetul pe chipurile celor care îi au în grijă!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Acest câine are cea mai frumoasă reacţie când află că prietenul lui cel mai bun vine în vizită Click aici pentru VIDEO »