Doriţi să îndepărtaţi scamele de pe pulovere? Iată două metode prin care le puteţi face să arate ca noi

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Dacă până la vizionarea acestor imagini nu ştiaţi cum să îndepărtaţi scamele de pe puloverele pe care doriţi să le purtaţi, acum veţi învăţa două trucuri simple şi extrem de eficiente care să vă ajute să rezolvaţi această problemă.

De câte ori nu ne-am confruntat cu problema scamelor inestetice de pe haine? Tot de atâtea ori ne-am gândit cum am putea să recondiţionăm aceste articole de îmbrăcăminte într-un mod simplu şi la îndemâna oricui.

Prima metodă ar fi aceea de a lua o bucată de bandă adezivă pe care o lipim la capete, formând astfel un cilindru care va intra perfect pe mâna noastră. Banda va aduna toate scamele doar prin simpla tamponare a puloverului. În urma acestei acţiuni suprafaţa tricotată va rămâne impecabilă.

A doua metodă implica folosirea unui aparat de ras cu care trecem peste întreaga suprafaţă ce trebuie curăţată. După ce această operaţiune este finalizată, scamele vor fi înlăturate folosind aceeaşi bandă de scotch. Ambele metode sunt extrem de simple, iar rezultatul este uimitor. Puloverele noastre vor fi iarăşi netede şi fără  acele scame care să creeze o stare de disconfort. Ingenioase trucuri!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
La prima lor întâlnire ea îi dezvăluie că poartă perucă. Reacţia acestui tânăr a cucerit internetul Click aici pentru VIDEO »