Eficienţa japonezilor e uimitoare. O gaură uriaşă apărută în mijlocul oraşului a fost reparată în câteva zile

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Japonezii nu se dezmint niciodată când vine vorba de productivitatea muncii într-un timp foarte scurt. Printr-o mobilizare şi organizare exemplară a tuturor forţelor şi utilajelor angrenate într-o lucrare de reconstrucţie, rezultatul final a fost cu adevărat remarcabil.

Un canal de scurgere din oraşul Fukuoka ameninţa să înghită o stradă întreagă şi după cum vedem şi în aceste imagini, în urma dezastrului s-a format o gaură foarte adâncă. În doar câteva zile o echipă uriaşă de muncitori împreună cu utilajele aferente au reuşit să astupe groapa apărută.

Imaginile surprinse pe tot parcursul lucrărilor de reconstrucţie ne demonstrează faptul că eficienţa muncii la japonezi este incredibilă. Muncitorii se mişcă asemeni unor furnici, iar utilajele nu stau o clipă locului.

Toate conductele şi reţeaua de cabluri au fost refăcute cu maximă atenţie. După nici o săptămână porţiunea de stradă a ajuns să fie asfaltata împreună cu marcajele aferente. Totul arată acum perfect, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Incredibil, dar adevărat!

Sursa: RT via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
O fetiţă adorabilă de 5 ani fură inimile celor din juriu înainte să ridice sala în picioare cu reprezentaţia ei Click aici pentru VIDEO »