Aveţi mucegai în casă? Iată cum puteţi să îl eliminaţi cu doar UN SINGUR ingredient natural

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Atunci când mucegaiul apare în diferite locuri din casă, se declanşează imediat un semnal de alarmă. Această problemă trebuie remediată cât mai repede, întrucât poate avea consecinţe grave asupra sănătăţii noastre.

Soluţii există nenumărate, însă dacă nu doriţi să utilizaţi produse chimice cumpărate din comerţ puteţi oricând să apelaţi la trucul prezentat în aceste imagini. Pentru acest lucru nu aveţi nevoie decât de un singur ingredient natural – uleiul de arbore de ceai.

Pe lângă acest ingredient minunat mai sunt necesare câteva lucruri pe care le avem la îndemână în orice locuinţă, precum un burete, o lavetă curată, o periuţă de dinţi pe care nu o mai folosiţi sau o perie abrazivă.

Primul pas pentru a elimina mucegaiul îl reprezintă chiar luarea unor măsuri de protecţie pentru a preveni reapariţia acestuia. Dacă este posibil lăsaţi un ventilator să meargă pentru un timp sau deschideţi larg un geam. Trecând la pasul doi amestecaţi două linguriţe de ulei de arbore de ceai cu două ceşti de apă şi adăugaţi această mixtură într-un recipient cu pulverizator.

Pulverizaţi soluţia obţinută pe întreaga zonă afectată şi lăsaţi-o să acţioneze timp de o oră. După ce timpul a expirat se îndepărtează mucegaiul cu ajutorul unei perii sau a unui burete abraziv, iar apoi se curăţă bine acea porţiune cu o lavetă curată. Ingenios şi natural!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Familia de gorile vrea să traverseze drumul în condiţii de maximă siguranţă. Priviţi modul în care masculul le asigură paza Click aici pentru VIDEO »