Era atât de emoţionată că aproape îi dăduseră lacrimile. Câteva clipe mai târziu, deschide gura şi uimeşte întreaga sală

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Participanţii din cadrul concursurilor de talente au adeseori emoţii poate şi datorită faptului că se află pentru prima dată pe o scenă în faţa unei săli pline şi a unui juriu exigent. Tânăra din aceste imagini a păşit cu timiditate pe scena concursului „Britain's Got Talent”, iar emoţia i se citea cu claritate pe chip.

După o scurtă conversaţie de început cu membrii juriului, Emma Jones, în vârstă de 23 de ani, originară din Cumbria, Anglia, pare îngrozită că nu va putea răspunde provocării acestui concurs. Abia poate să vorbească în timp ce stă în faţa juriului, dar câteva clipe mai tarziu ea îşi regăseşte stăpânirea de sine şi începe să cânte cu o voce incredibilă. Vizibil emoţionată, tânăra dă viaţă unei piese extrem de sensibile „Ave Maria”.

Aceasta a fost ziua ei norocoasă şi datorită unei voci care poate transmite bucurie, emoţie şi căldură ea a reuşit să entuziasmeze întreaga asistenţă. David Walliams a abordat problema emoţiilor ei, spunându-i Emmei: „Ar trebui să fii încrezătoare în vocea ta. Ai fost foarte timidă la început, dar ai o voce fantastică. Puţini dintre noi pot să cânte aşa.” Amanda Holden recunoaşte că a fost „surprinsă” de spectacolul ei, adăugând: „Aceasta a fost una dintre cele mai frumoase audiţii pe care le-am ascultat astăzi. Am fost teribil de emoţionată de interpretarea ta”.

La final, toţi cei patru membri ai juriului împreună cu mulţimea de spectatori s-au ridicat în picioare şi au aplaudat la scenă deschisă minunata interpretare a tinerei cântăreţe.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Poliţiştii surprind un tânăr încercând să resusciteze un animal lovit de maşină. Reacţia lor e minunată Click aici pentru VIDEO »