Fetiţa îşi roagă tatăl să pornească muzica. Ce se întâmplă apoi a făcut o mulţime de oameni să râdă cu poftă

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Această reprezentaţie muzicală inedită în care protagonişti sunt un tată şi fiica lui este de departe cel mai tare karaoke desfăşurat la bordul unui autoturism pe suportul muzicii de la radio. Mai mult de atât, accesoriile pe care cei doi le folosesc în acest „spectacol” sunt extrem de amuzante.

Cole LaBrant şi fiica sa, Everleigh, în vârstă de 4 ani, au vrut să ne arate în mod direct cum este „când muzica te schimbă”. Recuzita pe care o folosesc pentru fiecare piesă care răsună în boxele maşinii le transformă ca prin farmec înfăţişarea într-un moment distractiv de excepţie.

De îndată ce s-a aşezat confortabil pe bancheta din spate a autoturismului, Eveleigh, o minune de fetiţă cu părul blond şi ochi strălucitori l-a întrebat pe tatăl ei dacă poate da drumul la muzică. Cum răspunsul tatălui a fost afirmativ, în maşină s-a auzit imediat primul refren muzical.

Cole a gândit această filmare ca un videoclip distractiv în care odată cu fiecare piesă, el şi fiica lui să îşi accesorizeze ţinutele cu câteva elemente care de care mai haioase. Peruci, ochelari, şepcuţe, eşarfe din fulgi coloraţi, articole vestimentare sau pălării de cowboy le schimbau rând pe rând înfăţişarea celor doi artişti de ocazie. Mimica şi gesturile completează acest tablou fantastic spre deliciul tuturor privitorilor.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Bărbatul remarcă băieţelul privind insistent spre ecranul telefonului, apoi face un gest fără să ştie că cineva îi filma pe ascuns Click aici pentru VIDEO »