Încă de la lansare această melodie a făcut furori. Ascultând-o acum, e o adevărată plăcere!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Toate melodiile care se încadrează cu mult succes în tiparele unei muzici calitative vor fi mereu apreciate de noi toţi atât datorită liniei melodice sau versurilor pline de mesaj, cât mai ales datorită celui care o face să prindă viaţă prin glasul său minunat.

The Bangles este o formaţie americană pop-rock care a avut un succes uriaş încă de la înfiinţare, în anul 1981. Melodiile acestei trupe minunate au ocupat la acel moment un loc fruntaş în clasamentele din domeniu, iar piese precum „Walk Like an Egyptian”, „Manic Monday” şi „Eternal Flame” au fost printre preferatele publicului. Chiar dacă anii au trecut cu rapiditate, frumuseţea lor nu a pierit, refrene cunoscute fiind fredonate şi acum. Cel mai elocvent exemplu în acest sens este chiar melodia pe care o putem asculta acum.

Videoclipul de faţă ne aduce în atenţie piesa „Eternal Flame”, poate cea mai consacrată compoziţie a acestei trupe, care a reuşit să cucerească o lume întreagă. Versurile cu un puternic impact emoţional ne trimit cu gândul la o dragoste necondiţionată, iar vocile celor trei interprete ne transmit o emoţie fără margini.

Romanticii incurabili vor aprecia cu siguranţă minunatul cântec, rememorând astfel cele mai frumoase momente trăite alături de persoana dragă. Interpretarea lor fermecătoare este în deplină armonie cu registrul muzical pe care îl presupune această melodie sensibilă. Cu certitudine cei îndrăgostiţi şi nu numai o vor preţui în continuare şi o vor asculta întotdeauna cu aceeaşi plăcere!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Chiftele de carne, cartofi şi sos bechamel: o reţetă suedeză bună de te lingi pe degete Click aici pentru VIDEO »