Cum să realizezi o cutie deosebită de cadou din hârtie colorată şi câteva accesorii la îndemână

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

În momentul în care primim un cadou ambalat într-o cutie specială, ne bucurăm foarte mult, ştiind astfel că cel care ni l-a oferit şi-a dat toată silinţa pentru a ne impresiona. Aceste ambalaje deosebite pot fi cumpărate dintr-o papetărie sau pot fi confecţionate de fiecare dintre noi cu câteva materiale simple şi puţină îndemânare.

Pentru a duce la bun sfârşit acest proiect avem nevoie de: o coală de hârtie colorată, o bucată de dantelă, câteva mărgele, lipici, foarfecă, lipici, un cutter, o linie şi un creion. La început îndoim coala de hârtie în două, după care măsurăm cu ajutorul riglei şi creionului linii potrivit cărora vor fi făcute îndoiturile necesare. La acest lucru se mai adăugă decupajele făcute cu ajutorul foarfecii astfel încât cutia de cadou să devină mult mai elegantă.

La sfârşit avem nevoie de pastă de lipit şi de câteva accesorii de mercerie (dantelă şi mărgele) cu care vom împodobi exteriorul cutiei de cadou. Încet, încet, vom fi surprinşi cât de bine va arăta proiectul nostru hand made şi vom fi încântaţi să punem în interior dulciuri, jucării sau chiar bijuterii, pe care le vom oferi cu drag celor dragi.

Ceea ce este inedit este faptul că putem alege coli de carton într-o paletă de culori şi nuanţe potrivit preferinţei fiecăruia dintre noi, iar rezultatul nu poate fi decât unul fantastic. Toţi cei care vor primi un cadou ambalat în acest fel vor fi plăcut impresionaţi.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Vocea acestui concurent i-a făcut pe membrii juriului să se întoarcă după doar câteva secunde. Ce talent! Click aici pentru VIDEO »