A venit pe scenă ţinând un geamantan în mână, dar ce face în continuare te lasă fără cuvinte

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Să fii un bun actor de pantomimă implică întotdeauna şi aptitudini prin care gesturile şi mişcările corpului vorbesc în locul cuvintelor. Les Bubb este numele unui astfel de actor care s-a născut în Liverpool şi a început cariera de mim în anul 1982 în pub-uri şi cluburi de cabaret. Talentul lui extraordinar de a aduce zâmbetul pe buzele tuturor celor care-l privesc ne este dovedit şi în aceste imagini.

Actorul a păşit în scenă tiptil, de parcă nu ar vrea să se audă nici măcar un zgomot în calea lui. Cu un casetofon pe umăr şi un geamantan într-o mână, Les Bubb a captivat atenţia spectatorilor cu o reprezentaţie incredibilă. Geamantanul i-a dat „mari bătăi de cap” actorului deoarece i se opunea cu vehemenţă. De fapt, realitatea era cu totul alta şi acest lucru pentru că acesta dovedeşte un excelent control al corpului, capabil să inducă ideea că valiza lui are puteri nebănuite.

Din geamantan scoate în scurt timp un balon de culoare verde care pare a fi la fel de puternic şi greu de stăpânit. Actorul pare să fie prins la mijloc şi caută o soluţie prin care să poată controla obiectele de recuzită cu care a venit pe scenă. La prima vedere artistul ne dă impresia că balonul este extrem de greu şi nu i se poate împotrivi. Cu mare „greutate” ajunge totuşi să îl închidă la loc în valiza cu care şi-a început reprezentaţia. Dar surpriză! Un alt balon îi dă de furcă şi nu va fi prea uşor să-l mânuiască.

Abilităţile actorului de a crea situaţii de tot hazul fac parte din talentul lui extraordinar de a crea iluzii optice doar prin mişcări bine controlate. Reprezentaţia se încheie cu mânuirea cu multă abilitate a unei sticle care deşi pare să-i scape, observăm că nu este deloc aşa. Uimitor talent!

Sursa: YouMoreTv USA via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Mama elefant încearcă din greu să-şi trezească puiul somnoros, însă reacţia acestuia este de tot hazul Click aici pentru VIDEO »