Managerul hotelului este îngrozit când vede lesa câinelui prinsă în lift. Ce surprinde camera de supraveghere este incredibil

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

De cele mai multe ori viteza de reacţie este determinantă în momente critice. Managerul unui hotel din Statele Unite este considerat acum un erou, după ce a salvat un câine de la moarte sigură. Dacă nu ar fi fost prin preajmă şi nu ar fi acţionat în acest mod uluitor, cu siguranţă lucrurile ar fi stat mult mai rău.

Camerele de supraveghere ale hotelului „Roadway Inn” din Greenville, Carolina de Sud, au surprins momentul în care un bărbat urcă în lift ţinând în mână lesa căţelului sau, Boo Boo. Înainte ca patrupedul să apuce să intre în lift şi celelalte bagaje să fie recuperate, uşa se închide brusc şi totul se transformă într-un coşmar.

Chiar în momentul în care liftul începe să urce, managerul hotelului zăreşte câinele aflat în pericol şi decide să acţioneze înainte de a fi mult prea târziu. „Am încercat să-i desfac lesa de la gât mai întâi, dar pe măsură ce liftul urca am realizat că nu am destul timp. Am apucat apoi lesa cu ambele mâini şi am tras cât de tare am putut. Cumva aceasta s-a rupt.”, a declarat Ben Duke pentru Inside Edition.

Ben Duke s-a ales cu câteva zgârieturi serioase din partea căţeluşului, care după ce s-a văzut eliberat a luat-o la fugă pe coridor. Gretchen Brannon, stăpâna lui Boo Boo şi soţia bărbatului care urcase în lift cu greu şi-a găsit cuvintele potrivite pentru a-i mulţimi îndeajuns acestui om minunat pentru gestul său eroic.

Din nefericire, astfel de incidente se întâmplă mult mai des decât v-aţi putea imagina. Totul ar putea fi evitat dacă oamenii s-ar asigura că patrupedul se află lângă ei înainte de a apăsa butonul liftului. De asemenea, o lesă specială care se rupe în astfel de cazuri, ar fi mult mai potrivită şi cu siguranţă i-ar salva viaţa câinelui.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Turistul filma un stol de pescăruşi – când surprinde o scenă de o frumuseţe care îţi taie respiraţia Click aici pentru VIDEO »