Măsuţa realizată de un puşti de 15 ani uimeşte oamenii din întreaga lume. Priviţi cu atenţie şi veţi înţelege de ce

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Tehnologiile inovatoare din zilele noastre îşi găsesc utilitate în cele mai inedite domenii. Dacă sunteţi în căutarea unei mese deosebite pentru camera de zi, cu siguranţă v-aţi dori să achiziţionaţi această piesă de mobilier cu oglindă şi leduri multicolore.

Această măsuţă deosebită este confecţionată dintr-o masă de cafea cu geam de la IKEA, modificată pentru a include LED-uri RGB şi o oglindă care permite vizualizarea pe adâncime a luminii acelor led-uri. Filmuleţul ne prezintă pas cu pas construcţia acestei piese de mobilier care va conferi o notă de eleganţă ambientului oricărei locuinţe.

Mai întâi se decupează pe faţa mesei un dreptunghi în care va fi încastrată o oglindă. Pe marginea acesteia se lipeşte o bandă de LED-uri RGB care la final vor oferi o luminozitate cu totul aparte. Piesa care completează acest ansamblu este geamul original al acestei măsuţe, care în prealabil a fost acoperit cu un autocolant care creează efectul de multiplicare a luminilor LED.

Pierre, un puşti de 15 ani, cel care a conceput acest proiect, a adăugat o placă de bază cu un cip programabil sub masă care-i permite să controleze culoarea ledurilor prin simpla apăsare a unui buton. Rezultatul este unul remarcabil prin profunzimea zonei luminoase, dar şi prin spectacolul de lumini obţinut. Impresionant!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Este ştiut că gemenii au o legătură specială, dar ce se întâmplă câteva clipe mai târziu o surprinde chiar şi pe mama Click aici pentru VIDEO »