Micuţul leu încearcă să scoată un răget. Ce se aude însă este de o drăgălăşenie neînchipuită!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Copiii atunci când sunt foarte mici reuşesc să ne emoţioneze până la lacrimi prin reacţiile şi comportamentele lor adorabile. Acestora le place tare mult să experimenteze jocuri noi, să-i imite pe adulţii din jurul lor şi mai ales să interpreteze roluri surprinzătoare.

Micuţul din aceste imagini îşi ia rolul în serios şi îmbrăcat într-un adorabil costumaş cu blană, seamănă perfect cu un pui de leu. Tatăl său, care îi este alături, are pentru fiul lui o provocare incredibilă. Potrivit costumaţiei pe care copilul o poartă ar trebui să „ragă” asemeni unui leu şi tocmai de aceea îi oferă un exemplu concludent.

Dintr-o dată tatăl imită răgetul leului şi aşteaptă reacţia micuţului care vine în doar câteva clipe. Cu chipul lui dulce şi inocent copilul deschide guriţa adorabilă lăsând să se audă un „răget” atât de drăgălaş, încât nu se poate să nu ne amuzăm copios.

Drăgălăşenia acestui copil ne face ziua mult mai frumoasă. Nu ai cum să nu te amuzi pe cinste atunci când îl auzi pe acest micuţ imitând un pui de leu în cel mai drăguţ mod. Cine nu şi-ar dori să aibă alături un copilaş atât de simpatic?

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
În timp ce alerga, acest bărbat a zărit un biet căţeluş. Reacţia patrupedului l-a înduioşat profund! Click aici pentru VIDEO »