Arată ca o dansatoare obişnuită, dar când începe să se mişte? E cu adevărat unică în felul ei!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Fiecare ţinut de pe acest Pământ ne dezvăluie pe lângă peisajele superbe şi oamenii minunaţi din aceste locuri, o mulţime de dansuri tradiţionale care ţin de cultura fiecărei naţionalităţi. Tahiti este unul dintre aceste locuri în care dansul are o vitalitate şi o energie extraordinară. Dansatoarea din aceste imagini este poate cel mai elocvent exemplu când vine vorba de ritmurile de aici.

Moena Maiotui este, după cum vedem, o dansatoare care ştie să exprime prin dansul ei pasiunea şi atmosfera acestor ţinuturi exotice. Mişcările corpului şi ale braţelor acestei dansatoare sunt unice în felul lor pentru că degajă o energie incredibilă şi un optimism fără margini.

Tânăra participa la un concurs de dans şi pe bună dreptate deţine titlul de „Best Wonderful Dancer of Ote’a Vahine of Ori Tahiti”. Nu e de mirare că reprezentaţia ei incredibilă este răsplătită cu aplauze la scenă deschisă. Bucuria care i se citeşte pe chip este expresia magică a senzualităţii şi creativităţii acestui stil de dans pe care numai cei care dovedesc pasiune şi dăruire îl pot interpreta conferindu-i adevărata lui valoare.

Îmbrăcată cu un costum tradiţional şi cu o coroană din frunze pe cap, Moena face dovada unei artiste complete pentru care dansul reprezintă o adevărată magie. A ajuns la o performanţă extraordinară începând să danseze de la vârsta de 5 ani şi până acum a studiat dansul tradiţional în şcoli de specialitate cu antrenori de marcă.

Acest stil de dans face parte din cultura insulei Tahiti încă din cele mai vechi timpuri şi este asimilat diferitelor aspecte ale vieţii precum naşterea, moartea sau festivităţile. Instrumentele care asigură fondul muzical sunt confecţionate manual din scoici, beţe sau alte materiale împrumutate din natură.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Un elefant abuzat în vârstă de 80 de ani nu-şi poate reţine lacrimile atunci când acest bărbat îi cântă la pian Click aici pentru VIDEO »