O mamă şi un tată au 15 copii, dar staţi să-i vedeţi cum locuiesc împreună într-o singură casă!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Responsabilitatea creşterii şi educării unui copil este destul de mare pentru toţi părinţii care doresc să facă totul pentru acesta. Dacă un copil le ocupă deja mult timp din viaţă, oare ce credeţi că se întâmplă dacă în acea familie cresc laolaltă cincisprezece pitici?

Lyette Reback a fost singură la părinţi, dar când s-a căsătorit cu iubitul ei, după doar câteva luni de la prima întâlnire, ştia deja că îşi doreşte o familie mare cu mulţi copii. În acest filmuleţ facem cunoştinţă cu familia Rebak în mijlocul căreia cresc cincisprezece copii minunaţi.

La prima vedere am putea crede că viaţa acestei familii este una agitată, însă din mărturisirile mamei descoperim că nu este deloc aşa. Pe blogul ei personal, „Believe With Me”, mămica celor 15 copii împărtăşeşte tuturor momentele frumoase din familia ei. Lyette Reback ştie cu siguranţă cum să-şi ţină în ordine întreaga gospodărie şi îşi doreşte să ajute şi alte familii să facă acelaşi lucru. Fiecare membru al familiei are rolul său în treburile casnice, completându-se reciproc. Copiii cei mai mari chiar o ajută pe mama lor în creşterea şi educarea celorlalţi. E minunat să poţi împărtăşi gânduri şi stări de spirit cu atâţia copii care au fiecare personalitatea şi firea lui.

Mesajul lui Lyette este simplu şi subliniază faptul că în calitate de părinţi ar trebui să preţuim toate momentele petrecute cu copiii noştri, în loc să ne plângem de fiecare dată când apare o situaţie care ne solicită destul de mult. Trebuie să încercăm tot timpul să arătăm tuturor cât de importantă este familia în sine şi armonia atmosferei familiale.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Un băieţel de 9 ani era hărţuit pentru că purta roz la şcoală. A doua zi îl vede pe profesor şi nu-i vine să-şi creadă ochilor Click aici pentru VIDEO »