Încă de la apariţie această piesă a cucerit întreg mapamondul. Cine nu a ascultat-o măcar o dată?

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

De cele mai multe ori melodiile care stau încă de la lansare pe buzele tuturor devin adevărate şlagăre şi cuceresc în scurt timp întreg mapamondul. Însoţite de un videoclip minunat, aceste piese muzicale ne încântă de fiecare dată când avem ocazia să le vizionăm.

Jon Bon Jovi se număra printre acei artişti apreciaţi de o mulţime de fani a cărui cariera muzicală a avut de-a lungul anilor o consecvenţă uimitoare. Fiind la prima tinereţe în momentul în care a lansat melodia „Always” , imaginile videoclipului care însoţesc piesa ne dezvăluie câteva momente din viaţa adolescenţilor care se află la vârsta primei iubiri, a petrecerilor fără inhibiţii şi a veseliei fără margini.

Videoclipul acestei piese ne dezvăluie o poveste de dragoste cu bucurii şi dezamăgiri, iar fundalul muzical se pliază perfect pe imaginile care se succed pe ecran. Artistul face dovada unui talent vocal de excepţie, motiv pentru care această melodie se află chiar şi astăzi printre preferinţele multor iubitori de muzică.

Melodia „Always” a fost lansată ca single în 1994 pe albumul „Cross Road” şi a continuat să fie cea mai bine vândută piesă, cu aproximativ un milion de exemplare în SUA şi mai mult de 3 milioane în întreaga lume. O melodie de suflet care nu se va demoda niciodată!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Céline Dion ajunge pe podeaua scenei după ce o fană înflăcărată năvăleşte lângă ea şi nu acceptă un refuz Click aici pentru VIDEO »