O melodie ce vă va încânta iremediabil la trecerea dintre ani. Numărătoarea inversă a început!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Marii artişti ai lumii ne-au încântat de-a lungul timpului cu vocile lor superbe şi melodii care au rămas întipărite în amintirea tuturor. Nu există eveniment important din viaţa oricărui om în care muzica să nu se strecoare lin, aducând un strop de emoţie şi fericire. „The Final Countdown” se va număra mereu printre preferinţele celor care apreciază muzica de calitate.

Cel mai popular album lansat de trupa Europe, „The Final Countdown”, apărut în anul 1986, fiind vândut ulterior în aproximativ 4 milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Melodia ce dă titlul acestui album impresionant s-a clasat pe primul loc în 26 de ţări, devenind în scurt timp un hit internaţional.

Vocalistul trupei, Joey Tempest, face dovada unui talent vocal de excepţie ca de altfel şi ceilalţi instrumentişti: chitaristul John Norum, basistul Peter Olsson şi bateristul Tony Reno. Împreună oferă fanilor un spectacol de neuitat, animând întreaga atmosferă. Majoritatea celor din public vibrează la unison cu renumita trupă, cântând şi aplaudând la scenă deschisă.

Această melodie se dovedeşte a fi o adevărată încântare în această zi minunată. Cumpănă dintre ani vine întotdeauna cu bucurie, cu emoţie şi cu entuziasmul numărătorii inverse care constituie la final un nou început. În acel moment suntem alături de cei dragi, iar faptul că un an se încheie cu bune, cu rele şi un altul începe cu optimism şi speranţă nu poate decât să ne emoţioneze profund.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Acest cuplu are 3 perechi de gemeni cu vârste sub 5 ani, dar acesta nu este nici pe departe cel mai ciudat aspect al vieţii lor Click aici pentru VIDEO »