Această melodie a făcut înconjurul lumii. O voce de excepţie şi un mesaj impresionant!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

De multe ori imaginile cu un puternic impact emoţional îşi pun amprenta asupra atitudinilor pe care oamenii trebuie să le adopte în situaţii concrete. Vizionând videoclipul melodiei „Heal The World”, compusă şi interpretată de legendarul Michael Jackson, suntem inspiraţi să milităm pentru pace în întreaga lume şi să ne dorim un viitor mai sigur pentru noi şi copiii noştri.

Într-o lume în care vrem să domnească liniştea, respectul şi încrederea, nu este loc pentru război. Acest lucru ni-l spun prin gesturi explicite copiii care apar în aceste imagini, dar şi importantul mesaj de vindecare al Planetei Albastre, pe care regretatul artist Michael Jackson ni-l transmite prin versurile melodiei „Heal The World”.

Dacă ne pasă cu adevărat de generaţiile viitoare vom şti fiecare să păstrăm această lume neatinsă de lucruri care provocă durere, tristeţe sau deznădejde. Copiii sunt cei care ne inspiră să facem dovada că putem pune bazele unui viitor luminos pentru ei. Sunt atâţia oameni care pier fără vină în nenumăratele conflicte de pe întreg globul şi din nefericire mulţi dintre ei sunt şi copii. Este nedrept să se întâmple aşa!

Copiii reprezintă viitorul, iar pentru a fi speranţa zilelor ce vor urma aceştia trebuie crescuţi şi educaţi în pace, iubire şi toleranţă. Când vor deveni adulţi, ei vor şti să preţuiască tot ce este mai bun şi mai frumos în viaţă şi în mod special pacea, pentru că au învăţat acest lucru de la noi, cei care ne dorim să facem o schimbare.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Un băiat de 13 ani vrea să fugă de acasă şi sună la poliţie – Apoi ofiţerul descoperă crudul adevăr Click aici pentru VIDEO »