Această femeie trăieşte într-o mică rulotă. Când ne arată interiorul? De necrezut!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Atunci când a venit momentul să se retragă din activitatea profesională, Sharon a căutat cea mai potrivită cale prin care să-şi trăiască restul zilelor cât mai frumos. O casă pe roţi s-a dovedit atunci cea mai bună idee şi în scurt timp şi-a achiziţionat o rulotă, sperând că va face din aceasta un loc decent de locuit.

Dimensiunile reduse ale acestei rulote o amuză chiar şi pe proprietară, care de multe ori mărturiseşte că se uită în oglinda jeep-ului cu care o tractează pentru a vedea dacă a dispărut sau nu. Chiar dacă avea la dispoziţie un spaţiu de locuit destul de mic, Sharon nu s-a speriat de acest lucru şi punându-şi creativitatea şi îndemânarea în practică a transformat total această casă pe roţi.

Chiar dacă în trecut a mai deţinut încă patru rulote, care erau mult mai mari, Sharon în aceasta s-a regăsit cel mai mult, având o plăcere deosebită de a o amenaja pe gustul său. La început totul s-a dovedit o adevărată provocare, însă după câteva săptămâni această căsuţă căpătase o nouă înfăţişare.

Sursa de alimentare cu curent constă în 3 panouri solare, fiind o soluţie extrem de prietenoasă cu mediul înconjurător. Spaţiul de dormit este mereu răcoros datorită ventilatorului amplasat în tavan şi aerului condiţionat, iar televizorul cu ecran plat şi sistemul audio întreţin mereu atmosfera în acest cămin. Bucătăria mică, dar complet utilată şi baia destul de încăpătoare îi asigură lui Sharon tot confortul de care are nevoie. Chiar dacă este minusculă, rulota din imagini reprezintă căminul ideal pentru această femeie.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Mirii întrerup petrecerea de nuntă pentru a dezvălui tuturor un moment coregrafic cu totul special Click aici pentru VIDEO »