Un artist îndrăgit ne invită în Ţara lui Moş Crăciun. Melodia sa este biletul către această destinaţie!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Cine nu şi-a dorit măcar odată în copilărie să facă o călătorie în Ţara lui Moş Crăciun? Nostalgia jocurilor de copii în anotimpul alb, veselia de a fi alături de spiriduşii Moşului şi entuziasmul ce ne caracterizează în această perioadă sunt tot atâtea dovezi că merită din plin să ne bucurăm nespus de venirea Crăciunului.

Niciun alt anotimp nu ne apropie mai mult decât iarna, anotimpul feeriei şi al magiei. De la copii la bunici, cu toţii privim fulgii de zăpadă care se cern în jurul nostru şi totul ne luminează chipul şi sufletul.

În videoclipul care îl are ca protagonist pe cântăreţul Shakin’ Stevens interpretând piesa „Merry Christmas Everyone”, regăsim toată emoţia, energia şi bucuria fără margini pe care le simţim în această perioadă fermecătoare. Vocea artistului, dar şi întreaga poveste ce se derulează de-a lungul imaginilor ne aduc mai aproape bucuria acestei sărbători speciale.

De la pregătirea cadourilor de către iubitul Moş Crăciun şi până la descoperirea acestora sub brad, totul e minunat. Armonia deplină dintre lumea reală şi cea imaginară, distracţia, buna dispoziţie, dar şi strălucirea din ochii tuturor ne încântă peste măsură. Un Crăciun magic tuturor!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Captiv în apele repezi ale râului, acest cal îşi pierduse orice speranţă. Urmăriţi salvarea sa emoţionantă Click aici pentru VIDEO »