Simon obligă o tânără să rămână fără machiaj – câteva secunde mai târziu ea lasă juriul fără cuvinte

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Promovarea într-o etapă superioară a unui concurs de talente nu aduce cu ea şi siguranţa că cel care a primit această şansă va reuşi să câştige şi marele premiu. În cazul unei tinere participante la consacrata competiţie muzicală „X Factor” din Marea Britanie, suspansul a fost înzecit pentru că a dat piept cu atitudinea dură a unuia dintre cei mai temuţi juraţi, Simon Cowell.

Deşi în audiţiile concursului „X Factor” din anul 2016, Samantha Lavery nu a primit suficiente voturi pozitive din partea juriului pentru a merge mai departe, publicul nu a fost de aceeaşi părere şi i-a oferit acestei tinere o şansă de afirmare. Ea a ajuns apoi la „Casa Juraţilor”, în echipa celui care a criticat-o cel mai vehement în audiţii, Simon Cowell.

Nici în această etapă Samantha nu a scăpat de criticile dure ale lui Simon, care consideră că vestimentaţia şi machiajul strident nu erau în acord cu frumuseţea sa şi vârsta de numai 17 ani. El i-a oferit atunci o şansă de a reveni după ce punea acest lucruri la punct şi cum era de aşteptat Samantha s-a conformat, dorinţa sa de a primi o şansă să meargă mai departe fiind uriaşă.

Când a apărut din nou în faţa juriului, tânăra a primit nenumărate laude pentru naturaleţea şi gingăşia sa. Acest lucru a încurajat-o, oferind o interpretare impresionantă. Melodia din repertoriul lui Ed Sheeran, „Make it rain” a fost cu siguranţă o alegere înţeleaptă, punându-i perfect vocea în evidenţă, aplauzele primite la final şi aprecierile tuturor celor din faţa sa confirmând din plin acest lucru.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Publicul a râs de această femeie de 53 de ani venită de la fermă: Dar priviţi reacţiile când ea începe să cânte Click aici pentru VIDEO »