Stăpânul îşi ia revanşa în faţa pisicii care îl trezeşte zilnic la 4 dimineaţa

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Prezenţa unui animal de companie în căminul tău îţi poate aduce atât avantaje cât şi unele mici dezavantaje. Timpul petrecut alături de acesta ne aduce mereu bună dispoziţie, însă există şi momente în care ne-am dori să ne retragem liniştiţi în camera noastră şi să ne bucurăm de un somn liniştit. Care credeţi că este reacţia animăluţelor noastre în acest caz?

Obişnuită să stea mai tot timpul împreună cu stăpânul său, această pisică nu şi-ar dori să se despartă de el nici măcar atunci când omul doarme. Sătul de mieunatul ei în miez de noapte, acest bărbat s-a hotărât să îşi ia revanşa, încercând săi îi plătească insistentei feline cu aceeaşi monedă.

Cuprinsă de oboseală, pisica a considerat că este momentul prielnic pentru un somn binemeritat, chiar în patul moale al stăpânului său. Având în vedere că şi-a făcut un obicei din a-şi trezi mai mereu stăpânul la prima oră a dimineţii, nici nu e de mirare că acum nu mai are aceeaşi energie. Pe când se plimba liniştită pe tărâmul viselor ceva cu totul neaşteptat avea să se întâmple!

Cu o mimică extrem de serioasă, bărbatul se apropie de ea şi se pregăteşte să o surprindă în cel mai neplăcut mod. În acea linişte sublimă el imită mieunatul pisicii sale, folosind o tonalitate extrem de ridicată. Nimic nu o pregătise pentru ce avea să urmeze, de aceea mica felină sare ca arsă din somn şi măreşte ochii pentru a se lămuri în legătură cu ceea ce se petrece. Câtă satisfacţie simţea acum stăpânul său, întrucât în sfârşit îşi luase revanşa pentru atâtea nopţi nedormite!

Sursa: Nick T via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Îngrijoraţi de reacţia iepei furioase, fermierii aud zgomote ciudate provenind dintr-o groapă de furnici Click aici pentru VIDEO »