Stevie Wonder a făcut istorie cu această melodie superbă. Interpretarea sa… Fără egal!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Muzica este cu siguranţă una dintre cele mai frumoase arte, pe care o îmbrăţişăm ori de câte ori dorim să aducem un strop de fericire în viaţa noastră. Există o varietate atât de mare de genuri muzicale, încât fiecare îşi poate găsi un lăcaş în această lume magică ce ne deschide mereu porţile sale maiestuoase.

Printre preferatele publicului se numără cu siguranţă melodiile de dragoste, care reuşesc de fiecare dată să sădească emoţii intense în sufletele noastre. Cântăreţi precum Stevie Wonder au făcut istorie, datorită vocilor superbe şi compoziţiilor memorabile pe care ni le-au oferit mereu ca pe cel mai preţios dar.

Stevie Wonder este un consacrat cântăreţ, compozitor, multi-instrumentist şi producător american care nu a contenit nicio clipă să aducă fericire prin muzica sa. Chiar dacă Dumnezeu l-a privat de bucuria de a putea privi către oamenii care i-au adus mereu elogii, el a primit în schimb un glas de aur cu care şi-a îndeplinit menirea în cel mai frumos mod.

„I just called to say I love you” este o melodie lansată în anul 1984, care îi aparţine în totalitate îndrăgitului artist, chiar dacă la acea dată a fost nevoit să demonstreze acest lucru într-un proces cu totul nedorit. Nimeni nu a putut însă să îi fure vreodată meritele şi cu atât mai mult să îi strice imaginea în faţa fanilor din întreaga lume care l-au adorat.
Aceasta este cu siguranţă una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste ale tuturor timpurilor, interpretată cu mult devotament şi emoţie de un adevărat maestru al muzicii.

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Fetiţa grav bolnavă fusese abandonată la spital. 8 ani mai târziu asistenta primeşte un telefon care schimbă complet soarta copilei Click aici pentru VIDEO »