O mamă nu îndrăznise să deschidă uşa când cineva a ciocănit. Apoi se uită pe cameră şi are parte de surpriza vieţii ei

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Un tânăr în vârstă de 18 ani pe nume Tyler Opdyke, se plimba în jurul unui cartier din Sacramento, California, distribuind pliante pentru afacerea unchiului său care se ocupă cu servicii de deratizare. Întâmplător a văzut un portofel pe carosabilul din faţa casei familiei Vang. Chiar dacă gândul că în portofel ar fi putut exista o sumă de bani era destul de atrăgător, tânărul nu a ezitat să facă ceea ce trebuia.

Printr-o simplă întâmplare, bărbatul care locuia în acea casă îşi pierduse accidental portofelul în timp ce se îndrepta spre maşina personală. Când tânărul Tyler a sunat la uşă, Melissa Vang, soţia bărbatului, nu a îndrăznit să răspundă pentru că de obicei nu deschidea uşa persoanelor pe care nu le cunoştea.

Mai târziu a verificat imaginile înregistrate de camera de supraveghere şi spre surprinderea ei a văzut cum un tânăr arăta în mod clar portofelul, înainte de a îl plasa sub preşul de la uşă. După ce a terminat de împărţit şi fluturaşii rămaşi, Tyler a vrut totuşi să verifice dacă portofelul se află în acelaşi loc şi văzând că acesta fusese luat a bătut din nou la uşă pentru a se asigura că a ajuns în mâinile proprietarului de drept.

În pragul uşii au apărut Melissa Vang şi cele două fete ale ei care l-au îmbrăţişat cu recunoştinţă şi i-au spus că actul lui de bunătate a fost o surpriză neaşteptată pentru toţi deoarece nu se întâmplă astfel de lucruri minunate în fiecare zi.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Omul a cărui plasmă sanguină a salvat vieţile a peste 2,4 milioane nou-născuţi face ultima donare de sânge Click aici pentru VIDEO »