Câteva idei practice pentru baie pe care orice gospodină ar trebui să le ştie

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Curăţarea şi igienizarea băii presupune o muncă de mare migală. Urmele rămase pe oglindă sau scurgerile înfundate ne pot da mari bătăi de cap, însă punând în practică trucurile prezentate în acest filmuleţ totul ar putea deveni mult mai uşor. Nimeni nu s-ar fi gândit că pliculeţele de ceai sau lămâile ar putea avea efecte nebănuite în obţinerea unei băi strălucitoare.

De cele mai multe ori pentru curăţarea oglinzii din baie folosim produse din comerţ, care nu numai că sunt costisitoare, dar şi conţin o mulţime de chimicale. O metodă mult mai naturală o reprezintă folosirea câtorva pliculeţe de ceai verde, care sunt scufundate într-un pahar cu apă rece. Soluţia obţinută este apoi turnata într-un recipient cu pulverizator, fapt ce facilitează curăţarea optimă a oglinzii sau chiar a geamurilor din întreaga locuinţa. Ştergerea acestora se va face apoi cu foi de ziar, iar rezultatul final este cu adevărat uimitor.

Curăţarea căzii se va dovedi floare la ureche dacă vom folosi un amestec de oţet şi săpun lichid, iar robineţii metalici vor căpăta strălucire datorită sucului unei lămâi. Pentru petele mai rezistente ar fi bine ca robineţii să fie înveliţi într-un prosop care apoi este udat din abundenţă cu oţet. Oţetul poate face minuni şi în cazul vasului de toaletă, cât şi în cazul rezervorului acestuia.

Suportul pentru săpun sau periuţele de dinţi pot acumula pe suprafaţa acestora foarte mulţi microbi. Maşina de spălat vase ar putea să rezolve această problemă în mod eficient. O idee la fel de interesantă ne este prezentată în final unde descoperim că putem curăţa reziduurile depuse pe marginea uscătorului de rufe prin ataşarea unui tub de carton turtit la unul din capete furtunului de la aspirator.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Şi-a îndreptat camera spre larg când deodată barca începe să se clatine şi toţi au parte de o experienţă unică Click aici pentru VIDEO »