Acest Beagle a stat 18 luni în grija soţiei. Reacţia câinelui când îşi revede stăpânul este copleşitoare

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Orice proprietar de câini a experimentat cel puţin o dată în viaţa minunatul sentiment care apare atunci când îşi revede patrupedul după o perioadă de absenţă. Câinele îşi va aştepta mereu stăpânul cu nerăbdare şi nu va ezita să îşi arate imensa bucurie pe care o resimte. Este iubire pură! Un videoclip drăguţ care a apărut recent pe internet, ne oferă chiar un astfel de exemplu! Un beagle drăgălaş este topit de fericire când îşi revede proprietarul după 18 luni.

Când un câine alege să-şi exprime afecţiunea, nimic nu poate să îi stea în cale, mai ales atunci când acesta îşi revede proprietarul după o lungă perioadă de timp. După 18 luni în care a fost departe de stăpânul său, Charlie are o reacţie evidentă de fericire, dar dacă vă uitaţi mai de aproape, există şi puţină durere în ochii şi vocea sa. Este ca şi cum ar fi crezut că plecarea stăpânului său a reprezentat un abandon definitiv. Proprietarul i-a demonstrat însă că lucrurile nu au stat deloc aşa!

O cameră video a surprins reunirea celor doi prieteni în toată gloria ei! Videoclipul filmat în Atlanta, SUA, ni-l înfăţişează pe Charlie sărind la propriu în braţele proprietarului său, Nick Tzekos şi urlând de fericire după ce acesta s-a întors dintr-o lungă călătorie. Beagle-ul a fost atât de entuziasmat când şi-a zărit cel mai bun prieten pe aleea din faţa casei. „Hei Charlie, salut!”, i-a spus atunci Nick câinelui său iubit. Odată ce bărbatul începe să vorbească, Charlie face acelaşi lucru! Urletele şi şovăielile lui sunt impresionante.

Chiar dacă Nick îl ia în braţe, Charlie continuă să-şi arate afecţiunea şi dragostea! Toate animalele de companie sunt minunate, dar dacă există o specie care este capabilă să ne aducă mereu zâmbetul pe buze, atunci ne putem referi cu siguranţă la prietenii noştri canini. Câinii sunt pur şi simplu uimitori!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume