Nepoata îi cântă o melodie de suflet bunicii sale care suferă de demenţă. Doar urmăriţi reacţia bătrânei

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Pentru orice copil, bunica este acea persoană specială din partea căreia va avea întotdeauna parte de multă iubire şi grijă. Bunica niciodată nu-ţi refuză nimic, te înconjoară cu toată dragostea sa şi nu aşteaptă niciodată nimic în schimb. Poate tocmai acestea sunt motivele pentru care este la rândul său atât de iubită.

La începutul acestei luni, pe internet a fost postat un videoclip care a înduioşat întreaga lume. Aflată într-o stare gravă de sănătate, bătrâna din aceste imagini este vegheată în fiecare clipă de nepoata sa dragă. Tânăra ar fi dispusă să facă orice pentru a încerca să aline măcar puţin din suferinţa pe care o îndură bunica ei.

De cele mai multe ori, nepoata alege să îi cânte bunicii sale, fapt care o bucură nespus pe bătrână. În acest clip o putem asculta interpretând una dintre cele mai cunoscute melodii din toate timpurile, „I will always love you”, din repertoriul regretatei cântăreţe Whitney Houston.

Vocea melodioasă a acestei tinere este poate cel mai bun medicament de care bunica sa avea nevoie în aceste momente grele. Chiar dacă suferă de dementă într-o stare avansată, ea nu a uitat niciodată versurile melodiei sale de suflet, iar acest lucru ne este demonstrat din plin atunci când cu glasul stins şi ochii plin de lacrimi o acompaniază pe alocuri pe nepoata sa. Cât de emoţionant!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Băieţelul este îngrozit de vaccin… până când îl întâlneşte pe acest medic pediatru Click aici pentru VIDEO »