O pisică intră în cadă, iar reacţia ei este complet neaşteptată

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Toţi cei care iubesc animalele ştiu cu siguranţă că atât câinii cât şi pisicile au reacţii diferite în momentul în care iau contact cu apa. De obicei câinilor le place tare mult să se bălăcească, în timp ce pisicile sunt deseori reticente şi evită pe cât posibil să îşi ude lăbuţele. Nu este şi cazul pisicii din acest filmuleţ, care după cum vedem îi place tare mult să înoate în apa călduţă din cadă.

Potrivit afirmaţiei că pisicile au 9 vieţi, ar trebui să nu le fie frică de nimic, nici măcar de apă. Pisica din aceste imagini dovedeşte tuturor că este una dintre puţinele feline care adoră să se bălăcească şi se simte în largul ei în cada plină cu apă.

Stăpâna sa o filmează în timp ce înoată în cadă cu o naturaleţe aparte. Din când în când felina o priveşte cu ochii ei blânzi, mici şi rotunzi de parcă i-ar spune din priviri ce pisică curajoasă este.

Se pare că înotul a devenit o pasiune pentru pisicuţa care se învârte în cadă dând din lăbuţe. Chiar dacă blăniţa i s-a udat şi nu mai are strălucire, acest lucru nu ştirbeşte cu nimic imaginea ei specială. Cât este de adorabilă!

Când avem ca animal de companie o pisică, trebuie să îi acordăm ţoţă atenţia în aşa fel încât ea să se simtă cât mai confortabil în prezenţa noastră. Cu cât o vom alinta şi o vom mângâia cu drăgălăşenie, cu atât ea ne va răsplăti cu aceeaşi măsură.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Stăpânul are o discuţie în contradictoriu cu câinele său Husky, iar „cearta” lor este de tot hazul Click aici pentru VIDEO »