Un delfin s-a apropiat de o barcă… ce s-a întâmplat în continuare este pur şi simplu MINUNAT!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Natura ne surprinde de fiecare dată cu relaţii de prietenie între animale din specii diferite. Ce ziceţi de splendida simpatie dintre o pisică şi un delfin? Ei bine, chiar asta este ceea ce veţi vedea că se întâmplă în imaginile din videoclipul alăturat.

Pisica Thunder stătea liniştită pe marginea bărcii stăpânilor săi. Nu mică le-a fost mirarea, atunci când alături de barca lor şi-a făcut apariţia un delfin simpatic care încerca să “socializeze” cu pisica pe care tocmai o zărise.

Şi surpriză! Amândoi parcă sunt prieteni de-o viaţă: se privesc cu tandreţe, comunică şi chiar fără nicio reţinere se ating reciproc.

Pisica îl mângâie pe delfin  pe cap iar acesta îi răspunde cu un salt spectaculos, semn clar că gestul feline i-a plăcut. Emoţionante sunt şi alinturile sau “săruturile” care le schimbă pe furiş.

După ceva timp, alţi delfini se apropie de barcă, însă fără să intervină în relaţia de prietenie a fratelui lor cu pisica Thunder.

Avem în faţă un exemplu grăitor la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. E semn clar că în lumea celor care nu cuvântă, relaţiile de prietenie şi afecţiune pot exista fără niciun fel de bariere.

Sursa: Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume