Un căţel ce îşi dădea ultima suflare într-un şanţ insalubru este salvat în ultima clipă. Priviţi cum arată acum

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

„Animal Aid” din India este o fundaţie minunată care zi de zi depune eforturi uriaşe pentru a schimba soarta câinilor fără stăpân. Datorită acestor voluntari devotaţi, foarte mulţi patrupezi au fost salvaţi din situaţii dramatice, care au reuşit să emoţioneze profund o lume întreagă. La fel de emoţionant este şi cazul de faţă.

Un apel disperat sosit la sediul fundaţiei „Animal Aid” anunţa situaţia disperată în care se afla un biet câine. După ce se prăbuşise într-un canal de scurgere, acesta se afla la limita dintre viaţă si moarte. Condiţiile insalubre în care stătuse deja de foarte mult timp îi agravaseră starea de sănătate.

Atunci când a fost găsit de voluntari, căţeluşul îşi pierduse orice speranţă că cineva l-ar mai putea ajuta şi se pregătea să îşi dea ultima suflare. Era atât de slăbit, încât nici nu mai putea să îşi ţină capul deasupra apei murdare. Cu multă blândeţe şi grijă, salvatorii l-au scos din acel loc şi l-au înfăşurat într-o pătură călduroasă. Suferinţa bietului animal era cruntă!

Veterinarii au fost totuşi optimişti când au văzut că patrupedul nu avea fracturi sau răni deschise, însă chiar şi aşa el nu era în afara oricărui pericol. Nişte lovituri mai vechi la cap l-au afectat enorm din punct de vedere locomotor. Oricât de mult s-ar fi străduit, micuţul nu putea să stea în picioare, dacă nu era susţinut de unul dintre voluntari. Abia după o săptămână, patrupedul a dat primele semne că se recuperează.

Speranţele erau mici la început, însă după nenumărate zile în care a experimentat căzătura după căzătură şi s-a învârtit în cerc, căţelul botezat Little Leo de salvatorii săi, a învăţat să meargă din nou. Astăzi, Little Leo este un căţel sănătos şi plin de viaţă. Alături de ceilalţi căţeluşi de la adăpost, el se bucură din plin de atenţia şi dragostea voluntarilor, aceşti oameni minunaţi care au făcut tot posibilul pentru a-l salva.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume