Acest artist stradal reuşeşte să strângă chiar şi 200 de dolari într-o zi. Ascultaţi-l şi veţi înţelege de ce

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Sam Maher este un artist stradal obişnuit, însă instrumentul de percuţie la care cântă seamănă destul de mult cu un obiect venit dintr-o lume fantastică. Ascultând-l, rămânem fermecaţi de muzicalitatea instrumentului şi fără îndoială de talentul acestui artist de ocazie.

Originar din Perth, Australia, Sam Maher este un percuţionist strălucit care reuşeşte să impresioneze în mod plăcut trecătorii care se opresc să-l asculte. Muzica pe care artistul o interpretează cu ajutorul unui handpan seamănă forţe mult cu muzică electronică acustică.

Sam călătoreşte alături de muzica lui pe continentul nord-american, oferindu-le trecătorilor de pe străzi sau parcuri reprezentaţii incredibile. Acesta atinge cu multă dexteritate ineditul instrument, reuşind să-l facă să vibreze şi să răsune în cel mai natural mod.

Pentru că rar le este dat oamenilor să vadă astfel de acte artistice direct în stradă, aceştia îl răsplătesc pe Sam cu sume de bani aşa cum se întâmplă de obicei în astfel de situaţii. Sumele de bani pe care el le strânge îi sunt binevenite în aventura lui de a-şi continua călătoria.

Pentru o reprezentaţie în Central Park, bărbatul reuşise să strângă o sumă deloc de neglijat şi anume 200 de dolari doar într-o zi. Efortul este totuşi destul de mare pentru că după multe cântări de acest fel palmele ajung să fie uneori traumatizate.

Având în vedere că „handpan Hang” a apărut pentru prima dată în anul 2000, acesta a căpătat în scurt timp notorietate în rândul muzicienilor profesionişti, dar şi al amatorilor cum este şi cazul artistului din aceste imagini.

Sursa: BUSKRS via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume