Contact

LiveBiz a luat fiinţă în 2012, într-un an în care criza economică şi-a pus serios amprenta asupra presei româneşti. Având în vedere succesul rapid de care au început să se bucure în ultima vreme publicaţiile on-line, în timp ce presa scrisă a cunoscut un regres considerabil, ziare de marcă încheindu-şi activitatea ca urmare a recesiunii financiare, ne-am gândit că un site dedicat ştirilor şi noutăţilor de orice natură, este binevenit pe piaţa media din România.

LiveBiz are în spate o echipă care se străduieşte să vă ţină zilnic la curent cu cele mai interesante articole, să vă aducă ştirile care vă interesează, să trateze obiectiv şi fără interpretări toate subiectele.

LiveBiz nu urmăreşte nici interesele vreunui politician sau ale vreunui partid politic şi nici alte obiective ascunse, ci doar să vă aducă în timp real articolele care vă interesează, tratate imparţial şi din prisma tututor celor implicaţi.

Şi pentru că cel mai mult ne interesează părerile celor care ne accesează zilnic, suntem deschişi la comunicare şi acceptăm criticile, dar şi sugestiile cititorilor noştri la adresa [email protected].

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume